Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, už jsem na internetu něco pohledal, ale raději napíši ještě sem. Je to tady dobrá komunita... Doufám že mě poradíte nebo aspon pošlete odkaz na předešlé rady a tipy.

Letos poprvé v životě chceme s kamarádem vypálit slivovici, je nám kolem 20 tak jsme si řekli že někdy začít musíme. Máme plastový sud 150 litrů, zatím nasbíraný lehce přes půlku(od pátku 2.9,) Dočetli jsme se že tam máme nalít trochu vody aby to nebylo suché, cca 5 litrů a jedno kilo rozpuštěného cukru. Dále jsme je trošku poštouchali,(ale zase ne ůplně všechny) promíchali a Sud uzavřeli.V průběhu tohoto týdne plánujeme dosbírat, doplnit do 3/4 a uzavřít. Bylo nám navrhnuto že nám to v pálenici pohlídají, ale rozlhodli jsme se to zkusit sami, Něco co jsme udělali špatně, popřípadě nějaké rady, tipy?  Nejsme žádní znalci, ale aby se to dalo aspon trošku pít: D

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika