Motorová pila Oleo-mac



   Předchozí příspěvky  |  <  31,  32,  33,  34,  35  >   
                     
host - 132.145 (?) 
7.2.2010 20:57

Pracovat s pilou Oleo -mac, znamená naprosté společenské znemožnění se mezi řemeslníky.Koupit takovej klunt, tak snad nemůžu ani do naší hospody.  Michal

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
host - 118.44 (?), 7.2.2010 21:08
Víte co vám takovej oleo-mac za pár korun, vytvoří adrenalinu v těle, - uřežu to -neuřežu, zadřu nezadřu, vyreklamujou mi to nebo né.S tímto adrenalinem můžete klidně žít půl roku, kdyby jste si měl zaplatit seskok padákem nebo bunge -jumping každý den, tak to bude dražší jak jedna pila od OM. :-)
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 118.44 (?), 7.2.2010 22:19
Podle našich medií konkrétně I testu by jste se nejspíš znemožnil kdyby jste používal klunty jako husqvarna, stihl, dolmar, apod.Používejte radějii značku která vyhrává s přehledem v kategorii poměr cena a výkon.Je to zároveň nejprodávanější značka u nás.Bohudík nebo bohužel.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
Jiříček - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (463) - 211.38 (?), 8.2.2010 11:02

Teď možná napíšu něco co se moc líbit nebude, ale díky M. si pořídili pily i lidé, kteří by jinak pro pilu nešli, nalákalo je kolo štěstí se svými báječnými slevami.Tím zároveň došlo i k tomu, že bez ohledu na technickou znalost, měl v ruce pilu každý kdo ji jen unesl.Co to pak udělalo s pověstí pil OM lze v současnosti pozorovat.

Ne, že by mě M. nějak těžce ležel na srdci, ale před více jak deseti lety jsem od otce dostal OM 942,tedy plastovou hobynu.Co je však daleko zajímavější, nemám jí do dnešního dne co vytknout.Je to taková akorátní pilka na práci kolem domu a pokud nechcete s nikým závodit zvládá i větší průměry dřeva.

Je tedy jasné, že kdyby prodejce uměle a cenově nezvedal hodnotu pil, bylo by vše OK.

Zároveň musím podotknout i ten fakt, že jsem se párkrát nechtěně stal svědkem použití pily OM, a věřte, že takovou prasárnu by si nenechala líbit a ni profina renomovaných výrobců.Takže před tou vší kritikou ruku na srdce a zamyslete se nad tím, zda vše je jen v té pile.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 118.44 (?), 8.2.2010 11:23
Podobný názor jsem tu psal kdysi i já, v tomto obchodě si kupují pily lidi, kteří většinou neumí našponovat řetěz, nebo namíchat směs, a jsou schopni nasadit ho i opačně.Divíte se potom že v takovém množství v jakém se prodávají je tolik poruch?
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 204.111 (?), 8.2.2010 12:56

oleo-mac není na prd. je to pila jako každá jiná. Je fakt, že není vidět v lese u profíků, ale, že by to s ní bylo tak hrozné to asi ne. Myslím, že v tom množství kolik se jich prodá je to procento závad vyšší to je ale normální. Je potřeba vědět na jaký objem práce si pilu pořizuji a podle toho volit model - výkon.U nás je zažito husqvarna, stihl - rovná se kvalita. Ano ale jsou i další solo, dolmar a právě u dolmaru bych se vůbec nedivil, kdyby dnešním husqvarnám dal v kvalitě na frak. Bavíme se o profi řadě. To jsem trochu odbočil od tématu. Prostě bych se vůbec pil Oleo-mac nebál. Při slušném zacházení Vám bude sloužit dlouhá léta.Je to jen stroj a může se pokazit, ale to každá značka!! A navíc Taliáni vždycky uměli dvoutakty udělat.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
Wimpi - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2112) - 44.75 (?), 8.2.2010 13:21

Souhlas s výše uvedeným příspěvkem pana Jiřího Kohoutka. K tomu dodávám, že velké pozitivum této sáhodlouhé diskuse je, že na základě velkého počtu příspěvků bylo konstatováno a vyhodnoceno, že motorové pily Oleo Mac, prodávané v ČR v obchodním řetězci "M", nejsou svými parametry a spolehlivostí oprovozu srovnatelné s konkurencí PODOBNÉ CENOVÉ HLADINY (Stiga, Husqvarna, Jonsered, Dolmar). A tudíž každý, kdo si tuto diskusi pozorně pročte a pak si půjde do "M" pro pilu Oleo-mac, ať si sám zodpoví, zda mu ten chvilkový adrenalin na kole štěstí stojí za případné následné provozní riziko se zakoupenou pilou.
Ovšem nelíbí se mi, že pod nadpisem "Oleo Mac je na prd" (rozuměj : vše od OleoMac je na prd) následuje vzrušená diskuse víceméně jenom o motorových pilách této značky, přičemž například křoviňáky stejné značky vůbec nejsou špatné. Takže název celé diskuse nepovažuji za objektivní! 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 4.243 (?), 8.2.2010 14:01

Přesně tak to je, jako je to napsané v prvním odstavci, nebo to vidíme stejně.
Ovšem už v roce 2005 bylo nám všem jasné, jak je onen název myšlen. Na druhé straně já díky MTF získávám zdarma, nebo za cenu "šrotu" sekačku, sněhovou frézu a další od týpka, který jinde prostě nekupuje a hlavně neřeší cenu. Dílem zanedbaná údržba, ktomu se něco poláme a cena v servisu je taková, že raděj koupí nový stroj. O záruce nemá cenu psát. Já koupím ty samé vadné díly jinde a levněji, doženu údržbu a mám funkční kus za velice přijatelnou cenu. Vlastně za cenu dílů a ještě mám radost, že se mám v čem rýpat a dokonce to potom i funguje.Proto choďte lidi do Mauntfieldu a kupujte, ať s toho mi ostatní taky něco máme!!

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
Wimpi - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2112) - 44.75 (?), 8.2.2010 15:34

Omlouvám se, k mému příspěvku viz. výše "Stiga" byl překlep mělo tam být "Stihl".

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
1b - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (58) - 178.146 (?), 8.2.2010 21:20

 řezal jsem s om952 chvíli v lese, výkon ok, vyšší vibrace a spotřeba, pro pražáky na chalupu ok, ale do lesa a na více řezání jsou lepší pily

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  <  31,  32,  33,  34,  35  >   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?30.4.2024
Úprava vody magnetickým polem29.4.2024
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?29.4.2024
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?28.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika