Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Teď možná napíšu něco co se moc líbit nebude, ale díky M. si pořídili pily i lidé, kteří by jinak pro pilu nešli, nalákalo je kolo štěstí se svými báječnými slevami.Tím zároveň došlo i k tomu, že bez ohledu na technickou znalost, měl v ruce pilu každý kdo ji jen unesl.Co to pak udělalo s pověstí pil OM lze v současnosti pozorovat.

Ne, že by mě M. nějak těžce ležel na srdci, ale před více jak deseti lety jsem od otce dostal OM 942,tedy plastovou hobynu.Co je však daleko zajímavější, nemám jí do dnešního dne co vytknout.Je to taková akorátní pilka na práci kolem domu a pokud nechcete s nikým závodit zvládá i větší průměry dřeva.

Je tedy jasné, že kdyby prodejce uměle a cenově nezvedal hodnotu pil, bylo by vše OK.

Zároveň musím podotknout i ten fakt, že jsem se párkrát nechtěně stal svědkem použití pily OM, a věřte, že takovou prasárnu by si nenechala líbit a ni profina renomovaných výrobců.Takže před tou vší kritikou ruku na srdce a zamyslete se nad tím, zda vše je jen v té pile.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika