Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Souhlas s výše uvedeným příspěvkem pana Jiřího Kohoutka. K tomu dodávám, že velké pozitivum této sáhodlouhé diskuse je, že na základě velkého počtu příspěvků bylo konstatováno a vyhodnoceno, že motorové pily Oleo Mac, prodávané v ČR v obchodním řetězci "M", nejsou svými parametry a spolehlivostí oprovozu srovnatelné s konkurencí PODOBNÉ CENOVÉ HLADINY (Stiga, Husqvarna, Jonsered, Dolmar). A tudíž každý, kdo si tuto diskusi pozorně pročte a pak si půjde do "M" pro pilu Oleo-mac, ať si sám zodpoví, zda mu ten chvilkový adrenalin na kole štěstí stojí za případné následné provozní riziko se zakoupenou pilou.
Ovšem nelíbí se mi, že pod nadpisem "Oleo Mac je na prd" (rozuměj : vše od OleoMac je na prd) následuje vzrušená diskuse víceméně jenom o motorových pilách této značky, přičemž například křoviňáky stejné značky vůbec nejsou špatné. Takže název celé diskuse nepovažuji za objektivní! 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika