Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pane Josefe, předně Vám blahopřeji, že Vám Vaše pila slouží. Nicméně, myslel jsem že diskutuji s odborníky, inteligentními lidmi, ale vidím že se neumím ani zeptat.

Víte, Hecht anebo Raptor není Dolmar. Nezaslouží si poradit ani o ní diskutovat. Hlavně že nám nařeže polínka, jenže když to není Dolmar, tak co dělat. Někdo tady rozděluje lidi na dva druhy, na lidi a podlidi. Lidi, ti co mají Dolmar a podlidi, kteří mají Hecht anebo Raptor.

Ale k věci, co si myslím. Hecht 927 je pila na lehkou práci, ovšem jak vidím, vyrovná se jiným pilám, když se správně udržuje. Nevím jestli může prasknout silentblok na Dolmarce, podle J.S asi ne, ale nemyslím že je to zas taková tragédie, nebo důvod k sešrotování pily s prasklým silentblokem. Prostě samé banality, které se na Dolmarce nemohou stát. Jak by se mohla na Dolmarce utrhnout startovací šňůra? To snad ani není možné, dle tvrzení pana J.S?

Prostě vidím to tak, že se na našem trhu objevila konkurence a tak značky z toho mají hrzu i když nikdy nepřiznají. Vítám Vás pane Josefe do diskuze, která už začíná mít smysl. Výměna rad názorů a zkušeností od majitelů podobných pil.  Opravujete si tu pilu sám, anebo používáte služeb některého servisu? Jste spokojen s Vaším servisem? Pokud opravujete pilu sám, jak byla ta oprava složitá? Kolik stály potřebné náhradní díly? Lze některé nekvalitní součástky vyměnit za kvalitnější, například od jiné značky? Jak vidíte, máme o čem smysluplně diskutovat.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika