Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vaše reakce je poměrně sebevědomá a razantní, je vidět, že jste se vším poměrně rychle hotov.Taky je vidět, že tu v podstatě ztrácíme čas, protože jste už rozhodnutý.

Tak jen aby bylo jasno, už z osazení sekačky mulčovacím a tedy špatně sbírajícím nožem vám mělo docvaknout, že HQ je značka specializující se na skandinávský a severoamerický trh a tam se převážně nesbírá ale mulčuje.Pokud by ji středoevropský zákazník zajímal i jinak, než jen jako kasička na peníze, při prodeji vás na to upozorní nebo ještě lépe rovnou prodává zvlášť noži osazené modely určené pro sběr a modely určené jen k mulči(s bočním výhozem).

Pokud byste věnoval čas osobní návštěvě prodejny a když už ne jiných, tak alespoň té vaší HQ, tak byste alespoň věděl, o čem je řeč.Ta není o vaší sekačce s chobotem, který už z principu nikdy dobře plnit koš nemůže(tak leda na dokonale suchém pravidelně sečeném "fotbalovém hřišti".Řeč je o traktorech, které mají antiskalpovací kolečka upevněná naprosto nezměnitelným nesmyslným způsobem na bocích sekacího skeletu - to je trochu jinak, než u sekačky. Je to stupidní nesmysl a řešení má pouze to, že držáky koleček uřežete a převaříte jinam, nebo kolečka vůbec nebudete mít namontovaná, což je hloupost.Výsledek je ten, že s těmito traktory prostě nelze sekat podél překážek ani levou a a ni pravou stranou!!!

Tak tolik k HQ. Použité typy motorů a jejich cenu a dostupnost servisních dílů už si nechte odvyprávět od někoho jiného.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika