Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Doplním o nové poznatky

Pružina 184553 co vrací přítlačnou kladku pohonu do polohy "nejede" se na mulčovač montuje od vloni, tuším po prázdninách. Bubnovky ji mají odjakživa - info z VARI.

Já byl v rámci této aktivity ještě podívat v Agrowest Plzeň, a na vystaveném mulčovači též pružina nebyla.

Též nemám vratnou pružinu na ovládání kladky pohonu nože, podle kusovníku má být a je totožná s pružinou na pohon. Zatím jsem ji neinstaloval.

Dnes odpoledne počítadlo na cca 21mth, předtím cca??mth (více viz výše někde v příspěvcích) bez počítadla. Počítadlo mám rok a měl jsem ho mít od začatku. Práci jsem musel ukončit, neb se rozpadl plech uložení převodovky a jeho část se ztratila už kdoví kdy a kde. Že není něco v pořádku jsem pozoroval už před pár dny, kdy se mi podruhé zlomil aretační šroub co fixuje řemenici s hřídelí pohonu na vstupu do převodky a když jsem ho tedy opět měnil (asi podruhé či potřetí) všiml jsem si prasklého držáku převodky. Tak jsem tam navařil silnější kus železa, takže to praskne jinde.

Letos zatím zamulčováno cca 6,5mth na zajíce výška střihu buď 0 nebo polovina. Tráva nad kotníky řídká, nad kotníky hustá nebo pod kolena hustá. Nejčastěji mulčuju jednou na podzim, nebo po létě, pěkně suchý odkvetlý, nebo mezi polema vícekrát nízký.

bovdeny mám popraskaný na koncích, u těch plechových čepiček

asi bych si už měl koupit mulčovač za traktor nebo malotraktor, abych tohodle drobka nepřivedl k infarktu... jenže...vezmu, naložím do kufru... převezu a makám... crcat se někam s traktorem, nebo malotraktorem na přívěsu, zatím to není v plánu, to až na příští sezónu

přidal jsem fotku prasklýho plechu pod převodkou, tak to snad bude vidět

Martin Horňák

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika