Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano pane J.S. přesně tak. Motor s lehkým setrvačníkem ze sekačky lze použít např na naviják, ale řemenice na motoru musí být těžká aby absenci nože svou hmotností nahradila. Každopádně doporučuji po ustřižení hliníkového klínku nenahrazovat jej klínkem ocelovým, zrovna nedávno sem zákazníkovi sháněl starší setrvák na B&S Quantum protože mu poknul. Nový stojí cca 3.500,- Další věc co se taky občas stane je že praskne spodní víko motoru, ale to jen velmi výjimečně, ale i to se může stát. Klika se před vytažením z motoru musí narovnat aby se protáhla kluzným ložiskem. Občas lidi zkoumají na vytažené klice kdepak že je vlastně ohnutá když vypadá rovně... Rovnaná klika se z bezpečnostních důvodů se nedoporučuje.

Křivost kliky se dá snadno pozbat po odpojení kabelbotky svíčky, zakloněním sekačky na rukojeti. Je k tomu ale potřeba dva lidi. Jedna která na takto zakloněné sekačce přidrží páku brzdy a taháním za šňůru otáčí motorem a druhá se dívá na šroub nože umístěný na konci kliky. Buď se otáčí hlava šroubu na místě, nebo v případě ohnutí opisuje kružnici. Pokud jde protočit motor ztuha doporučuju sundat svíčku a zatočit motorem bez ní. Každopádně nestrkejte ruce pod otáčející nůž, nedejbože jí nastartovat a dívat se na běžící motor.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika