Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Na 14koní je šířku 102 moc. Jo najdete to na Partnerech a podobných marketových strojích, ale za sebe nemohu tuto kombinaci doporučit. Spotřeba bude v v2 určitě o fous vyšší, ale pružnost motoru a vibrace to vynahradí. Vůbec nepíšete jakou plochu chcete sekat ani jak často, jak pozemek vypadá, zdali je uválcovaný, nebo prostě časem tak nějak srovnaný.

Kdo vám ho opraví? Uvědomte si že to není el. vyžínač za tři stovky v akci v Peny, ale poměrně komplikovaná mašina za desítky tisíc. Traktor není jen kvalitní motor B&S. A není nic zábavnějšího než traktor pokaždé dopravovat sám do servisu 50km a dál vzdáleného, místo aby si pro něj přijel prodejce sám z vedlejší vesnice. Nejlepší je navštívit právě toho prodejce co se vám o traktor bude i starat a jelikož je opravuje bude vědět co se kazí a co ne a podle toho vám může stroj doporučit, ikdyž to nebude za tu cenu jak jste si ho našel, myslím si, že se navíc vynaložené peníze teprve potom začnou pěkně vracet. Nemluvě o zvýhodněných cenách servisu na vlastní stroje a přístup servisů k "cizím" strojům.

Šťastný výběr

Z.F.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika