Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Stačilo by změřit šťávu moštoměrem či refraktometrem. Čistě melodiový mošt jsem nikdy nedělal, ale mám zkušenost, že mošty z  tvrdých zimních jablek kyselých na chuť mají stejný obsah cukru, často dokonce vyšší než třeba z Matčina. Je ale pravda, že tyto zimní odrůdy obvykle ležením zesládnou. Tedy, ony nezesládnou, cukru mají stejně jako při sklizni, ale odbourají kyseliny a tím jejich chuť přijde sladší. Melodie ale i po uležení zůstává dost kyselá (i když docela příjemně), takže lze čekat, že má sacharidů méně. Rozdíly vztažené na jedno jablko, když si spočteme množství šťávy v něm a odečteme zhruba 3 procenta, je tak mizivý, že mluvit o jablkách vhodných a nevhodných pro diabetiky nemá smysl.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika