Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Metráky ovoce jsou často důvodem, proč majitelé zahrad v některých případech vykáceli ovocné stromy ze svých zahrad,a nyní řeší jakou bezúdržbovou soliteru tam zasadit, aby si oddechli v jejim stínu.Vrcholem zahradnického (bez)myšlení bývají dotazy na foru typu"jak chem.ošetřit jabloně, aby vůbec neplodily!

Né všichni jsou čiperky, veverky,aby několikrát za sezonu lezli do korun košatých stromů, a prováděli tam artistickoakrobatické prvky na vratkém žebříku bez zajištění, aby provedli řez,ošetřili stromy jarními postřiky,2-3postřiky proti škůdcům, vápenaté postřiky 3-6 krát.Bez toho máte pod stromem metráky červivých, a ve většině případů obitých,brakovitých, hnijících jablek.Né každému se chce zpracovávat jablka na mošty, pálenky.Uložit obité jablka nelze, hnijí,všude plno vos.Tak raději všechno vykácí.To ať si raději vysadí malé zákrsky, provedou ošetření v intencích všeobecné ochrany proti škůdcům, nemocem,a těší se až přijde správný čas, aby sklidili malý stromek plný výstavního ovoce přímo ze ZEMĚ, nebo z nízkých štaflí.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika