Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jak jste na tom s Erikou? Dost dlouho jsem ji nejedl a teď mě docela mate, že má jakousi mírnou kořenitou příchuť, což by mít asi neměla. Alespoň papírově ne. Že by Williamsova? Pro mě tedy ne čáslavka, ale třeba Bartlett, což je název, který se používá i v prodeji. Williamsova by to ale být neměla, jelikož ta by nevydržela měsíc ve sklepě, kde je stále ještě dost teplo. Ta příchuť se zdá spíše "lahvicovitá". Ten prodejce tedy nadělal zmatků. Jaký je Váš názor na Eriku?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika