Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pokud budete mít kanadské borůvky a jostu, nekupovala bych černý rybíz (podobná chuť s jostou- ta je chutnější) a kamčatské borůvky (sice je to první ovoce, ale poměrem k velikosti keře ho není tolik a rád padá, špatně se trhá). Angrešt bych volila stromkový, lépe se sklízí a je chuťově zcela odlišný. Nejlépe asi nějaký rezistentní ke hnědému.padlí. Z ostatního bych volila maliny pro jejich chuť, navíc je lze různě zpracovat a použít. Do záhonu s nimi (ohradit do země do hloubky asi půl metru, rozrůstají se) můžete přidat jednu ostružinu nebo tayberry, ty dělají dlouhé výhony (chtějí aspoň jednoduchou konstrukci), ale moc neodnožují, drží se v trsu. Ale k seznamu bych přidala jeden červený rybíz (na marmeládu na vánoční cukroví).

Ono se to dá zkombinovat - když dáte vedle sebe jostu (keř), angrešt (stromek) a rybíz (keř), tak vlastně místo pro angrešt ušetříte wink      Lída

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika