Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Úplně jedno to není. Jednak je dobré zavařovat to, čeho je v sezóně mnoho a mimo ni vůbec. Olej mezi tyto suroviny nepatří. Tuk klade vyšší nároky na těsnění víček (přichycení i riziko rozpouštění v tuku), navíc olej podléhá pomalé degradaci (žluknutí) i ve sklenici. Po půlroce v chladnu a temnu to na chuti nepoznáte, ale po 5 letech ano. Samozřejmě, sterilujeme-li maso či klobásy, bez tuku to nelze, ale u zeleniny a hub to není nutné.
  Vařit moc neumím, ale nevím, proč by se nedalo dělat srbské žebírko a přidat k němu lečo bez oleje. Sterilované lečo je beztak natolik mekké, že dlouhou tepelnou úpravu nevyžaduje.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika