zásilková zahradnictví

zanpets - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (395) - 39.231 (?)
23.4.2010 11:35

ja muzu pochvalit rostlinky cz nebo rastlinky... vse peclive dodane,.. meli dokonce v nabidce ze si muzu zvolit zpusob dodani a ja zvolila u ovocnych stromku od vykopani z pudy do 24hod byly u mne... dokonce nebyly ostrihane pro prepravu, proste tak jak vytahli ze zeme tak poslali jsem velice spokojena...

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 143.205 (?), 22.9.2009 6:32

Rostlinám je jedno jestli jsou v pytlíku nebo v květináči, ten jste si přeci neobjednal a také jej nezaplatil.  Každý, kdo si stěžuje , by si měl sám zkusit podobný druh obživy.  Nejsem Krulichová

host - 88.117 (?), 1.10.2009 10:09

Připojuji jednu zcela čerstvou informaci k zásilkovým zahradnictvím.Objednala jsem si trvalky v zahradnictví Krulichovi, včera došly, perfektně zabalené, rostliny pěkné, silné.Objednávala jsem takto poprvé, docela jsem měla nahnáno, co přijde, alevyužila jsem informace z tohot fóra a objednala u Krulichů.Objednávka byla vyřízena   do týdne k mé naprosté spokojenosti.O odeslání balíku informovali přes e-mail.Za sebe mohu jen doporučit.Jana

host - 176.18 (?), 1.10.2009 13:22

Teď na podzim jsem měla objednáno od p.Basíka a od Lukon Glads (p.Koníček). Od obou došly jak cibule, tak sazenice pěkné a v pořádku. Lída

host - 67.187 (?), 1.10.2009 14:04

Ja som tiež objednávala od Lukon Glads po prvý krát. Sice len cibuloviny, zatiaľ mi to nedošlo, ale uvidím. A na jar sa chystám znovu, pretože sa mi veľmi pozdáva ich ponuka. Objednávala som aj u Starkla a Siebrzu, všetko bolo O.K. Objednávala som aj u Bakkera, ale ten už na Slovensku nie je. Bol síce drahší, ale mal novinky. Budem rada ak mi poradíte ešte nejaké firmy Z Česka, ktoré posielajú aj na Slovensko. Ďakujem, Dana.

host - 150.58 (?), 28.10.2009 23:03

Kritika na zahradnictví je naprosto na místě.Sám mám špatné zkušenosti.

Jehličnan v nabídce za 99 kč. ve skutečnosti jsem platil 139kč.V tomto

zahradnictví už kupovat nikdy nebudu.

Juliána - (16) - 7.87 (?), 23.4.2010 9:36

Dnes jsem dostala zásilku od firmy Zahradní centrum Slivoň, píšu dokud jsem ještě nažhavená, objednávám si od různých dodavatelů, ale s takovou hrůzou jsem se ještě nesetkala. Rostliny clematisů byly v krabici "vzhůru nohama", dovedete si představit jak během tří dnů přepravy dopadaly, zem byla vysypaná a rostliny rozlámané. Škoda byla o to větší, že rostliny musely být před zabalením pěkné  / podle ulámaných výhonů/. Také jednání ohledně reklamace s paní Levovou bylo velice nepříjemné, až jsem to vzdala. Od Zahradního centra Slivoň již nikdy!!!J.

panidana. - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (149) - 96.2 (?), 23.4.2010 10:12

dobrý den, také se připojím s letošní zkušeností - zahradnictví Krulichovi jen potvrdilo svoji dobrou pověst, objednané rostlinky jsem si vyzvedávala osobně, výborná kvalita sazenic a navíc skvělá komunikace mejlem. Lukonglads mně letos velice příjemně překvapili - oproti minulým letům bylo vše pečlivě zabaleno, rostlinky větší, v květináčcích, dobře narostlé. (že by si přečetli diskuzi a polepšili se?) Uvidíme na podzim! Růžová školka - naprostá spokojenost, Šíp růže - naprostá spokojenost.

ještě čekám na petro fuchsie a Nospolek 

Dana

zanpets - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (395) - 39.231 (?), 23.4.2010 11:35

ja muzu pochvalit rostlinky cz nebo rastlinky... vse peclive dodane,.. meli dokonce v nabidce ze si muzu zvolit zpusob dodani a ja zvolila u ovocnych stromku od vykopani z pudy do 24hod byly u mne... dokonce nebyly ostrihane pro prepravu, proste tak jak vytahli ze zeme tak poslali jsem velice spokojena...

host - 188.21 (?), 12.12.2010 20:28

Zkoušeli jste primazahradu? Já ano, mají hlavně dřeviny na živé ploty a za dobré ceny.  Zuzana

host - 176.18 (?), 12.12.2010 21:04

Oni toho mají víc, ale vůbec nemají uvedené názvy odrůd - např. uvádějí pouze "cesmína"...A pak si to kupte...           Lída

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz