Objednávka od Starkla



   Předchozí příspěvky  |  <  6,  7,  8,  9,  10  >   
   
host - 226.85 (?) 
16.8.2008 9:44

Podobné problémy má většina zákazníků. Loni jsem dostal dodávku pelargonií v takovém stavu, že jsem řekl už nikdy. A na reklamaci toho salátu čekám do dnes, bohužel. Ale zrovna došel katalog na podzimní objednávky. kde na to berou nevím. Véna

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
      
host - 139.153 (?), 20.12.2008 13:43

U Starkla nakupuji již tři roky veškerý sortiment a nestalo se mi, aby se něco nechytilo.Řekl bych, že sazenie zejména ovocných stromů jsou oproti jiným zahradnictvím o třídu víš.moje doporučení je nakupovot rostliny s ochranou známkou "R"

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 54.226 (?), 19.3.2009 15:26

Já už od Starkla objednávám 9tý rok a zatím jsem se setkala jen s ochotou, slušností.Vše, co jsem kdy objednala přišlo perfektně zabalené, s návodem na pěstování. Jana

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 151.38 (?), 19.3.2009 15:41

Zdravím.Už nikdy více.Loni na jaře jsem si u nich objednal nektarinku, okrasnou broskvoň a révu.Nektarinka mi přišla jen pahýl s krátkými čípky místo postranních větví.Okrasná broskvoň se mi neujala vůbec, protože byla uschlá.Réva mi jen taktak pustila.Po reklamaci mi vystavili certifikáty, za které jsem si obědnal jiné rostliny.rostislav

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 73.2 (?), 5.4.2009 10:32

Dobrý den, nedá mi to nepřipojit se.

Od Starkla jsem jednou objednal přes internet. Nic moc. Půlka uschla, půlka žije. Proto jsme se rozhodli při letošním otevření výstavy, udělat se sousedem, výlet přímo k němu. Je to veliký zahradnický hypermarket kde se dá sehnat skoro vše ale chce si to osobně přebrat. A před ním stojí veliký stánek kde udí klobásy a točí pivo. Plné parkoviště, jezdí tam zájezdy jak na zámek. Uvnitř se proplétáte davy. Kvalita sortimentu - je třeba vybírat.

Ale pozor, o 100 m dále je nově otevřené Zahradnické centrum - Zahradnictví. Byli jsme tam se sousedem jako v nebi! Je tam vše, v daleko lepší kvalitě a levnější a to o dost! Nějaký lidičky prý z moravy. A velmi příjemní i na pokec. Takže lidi parkují před Starklem a chodí tam. Docela sranda. Jen se tam nedá platit kartou. Takže výlet dopadl tak že u Starkla jsem koupil jen převislé jahody a zbytek v tom sousedním zahradnictví. A soused u Starkla nic a všechno vedle. Tak uvidíme jak to půjde. Nevím jak se to zahradnictví jmenuje ale návštěvu rozhodně doporučuju!!!

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 170.167 (?), 17.4.2009 20:08

Dobrej, dobrej,

tak do toho zahradnictví se ráda podívam. Známá si objednala taky od Starkla a to banánovníky mrazuvzdorné. Slíbila jsem, že si od ní jeden koupím, ale když jsem viděla, co jsem viděla!!!tak nevím, či je to normální, nebo o kvalitě rostlin nic neví z firmy. Listy jsou dost zažloutlé až zhnědlé - asi totál suchý a ještě polámaný.

Takže když bych to ted chtěla reklamovat, tak tu nádheru musím poslat zpět? nestačí jim to vyfotit a poslat mejlem?

Díky moc, Lucka

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 144.62 (?), 21.4.2009 22:09

ahoj, nedá mijinak než reagovat.Já teda neobjednávala, ale tchýně se několikrát u Strakla napálila, nikdy jí nic nepřežilo a co jí přišlo za chudinky, no děs.Naposledy se nechala zlákat na kolekci cibulovin a z toho mi polovinu dala, nekvete mi nic a ty z hypermarketu jako divé, Nakonec jsme stromky sehnaly v zahradnickém učilišti za zlomek ceny a nemusím říkat, že ve stoprocentní kvalitě           mějte se hezky, Iveta

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
radi - (26) - 178.227 (?), 21.4.2009 22:31

... a nebylo by jednodušší se zeptat přímo u Starkla, jestli to tak stačí, než tady?

Letos jsme u něj poprvé objednali. Zprvu jsem z toho neměl příliš radost, po tom všem, co tu čtu :-). Ale pro byla hlavně nejnižší cena v poměru k výšce u ptačích zobů ze všech námi nalezených obchodů jak na internetu, tak běžných v okolí. Keříky byly doručeny perfektně zabalené, v bezvadné kondici a délce ještě vyšší, než byla deklarována. Všechny se rychle ujaly a jsou již olistněné a rostou.

Současně s tím nám bylo dodáno jedno balení živého plotu z ibišku - celkem 5 kusů, přičemž jeden byl zcela suchý. Vyfotil jsem jej, odeslal e-mailem a druhý den mi přišla omluva a příslib, že pošlou nové balení.

To skutečně během týdne zdarma dorazilo - 5 nových zdravých rostlinek.

Myslím si, že je to vzorně zvládnutý přístup k zákazníkovi. Mohu soudit jen tento případ a jsem mile překvapen.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
host - 66.177 (?), 12.5.2009 15:23

Tak ubohé balkonové rostliny, jako přišly od Starkla jsem nikdy neměla.Malinké sotva 2-3cm, s uschlými listy, případně pahýlek úplně bez listů.Po 14 dnech vyráží "něco jako lístečky" cca 3-5mm v průměru. Prostě zralé k vyhození, což také udělám a půjdu si koupit pěkné rostliny. Zkušenost za dost peněz, nedělejte stejnou chybu!!!

Hanka

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 224.8 (?), 16.5.2009 22:48

Včera jsem si na poště vyzvedla zásilku objednanou u Starkla. Moc jsem se těšila na množství nových přírůstků do zahrady (3 ovocné stromky, živý plot z ibišků, jasmín, nějaké skalničky, popínavé jahody, plamének, oleandr,  "červený" lískový oříšek... atd.). Vše v hodnotě cca. 1800,- Kč!!! Již při prvním pohledu na překvapivě skromný balík mé "těšení se" poněkud ochladlo. Po rozbalení krabice jsem byla nemile překvapená. Stromky (možná je lepší identifikace "pruty") vypadaly až na jeden "neživě", ibišky připomínaly otýpku roští... no nic, říkala jsem si, zítra budu sázet. Když jsem následující den, tedy dnes, rostliny vybalovala z kořenových balů a dalších plastových obalů, tak jsem žasla. U dvou stromků byly plesnivé kořeny, u ibišků byly 3 rostliny z 5 plesnivé komplet celé... U zbytku rostlin byly listy zpoloviny oschlé... Nicméně jsem vše zasadila, ovšem nadšená tedy vůbec nejsem. Proto jsem také hned večer zasedla k internetu a namátkou zkusila najít zkušenosti ostatních zákazníků Starklu... a hle, zdaleka nejsem sama. Teď jen lituji, že jsem se nechala oklamat lákavým katalogem a "známým" jménem STARKL. Kdybych si tyto hodnotící příspěvky přečetla před objednávkou, určitě bych nákup udělala jinde a ušetřila si tak dost velké peníze a dost velké zklamání.

No... tak alespoň posílám varování pro další natěšené zájemce.

A také možná zkusím - po vzoru některých - reklamaci. Uvidíme... ale velké naděje si nedělám. Jedno však vím jistě, Starkl - nikdy více!

M. H.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  <  6,  7,  8,  9,  10  >   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?28.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika