|
Vari - volnoběžná poloha pro jízdu vpřed, 7.2.2011 Je tedy nutné to rozhodit a skontrolovat nebo můžu opatrně jezdit aniž bych něco poškodil? Budu vozit dřevo v lese a tak budu jezdit na 1 nebo max. na druhý stupeň. Díky Mirek. |
 |
Vari - volnoběžná poloha pro jízdu vpřed, 7.2.2011 S plynem jsem to nepřeháněl a z kopce jsem ještě přibržďoval aby se to tak nerozjelo. V návodu je tato poloha palce uvedena právě pro jízdu s vozíkem. Zkusím to rozdělat prohlídnout a uvidím. Zatím díky Mirek. |
 |
|
 |
Vari - volnoběžná poloha pro jízdu vpřed, 7.2.2011 Koupil jsem starší Vari s vozíkem a převodovkou DSK 317 z roku 1995 a potřeboval bych poradit jak přesně funguje volnoběžná poloha pro jízdu vpřed. Podle návodu jsem nastavil poloho palce v kolech ve směru otáčení kola a jel jsem to vyzkoušet. Při... celý příspěvek > |
 |
Nashi, 17.2.2010 naschi řežu jako normální hrušku a kažký rok mě velice rodí. Jsem v nodmořské výšce asi 300m a nenívůbec náročná na pěstování.Plody musím probírat. Řežu jak na jaře, tak stříhám i na podzim, jak to ztihnu a mám čas. Vích |
 |
Objednávka od Starkla, 21.4.2009 ahoj, nedá mijinak než reagovat.Já teda neobjednávala, ale tchýně se několikrát u Strakla napálila, nikdy jí nic nepřežilo a co jí přišlo za chudinky, no děs.Naposledy se nechala zlákat na kolekci cibulovin a z toho mi polovinu dala, nekvete mi nic a... celý příspěvek > |
 |
Achocha - Ačokča, 22.9.2008 Dobrý den.Ačokča je výborná naložená jako okurky.Také to přidávám do čalamády.Může se to přidat do leča, na maso.Prostě s to dávám tam kam se dávejí papriky. |
 |