Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Rádo se stalo, ještě poslední info k sekačkám. Tak Gardena svým popisem klame, plynulost znaméná 12, 22, 32 a 42 mm. Co vím tak žádná ruční nemá plylnulé nastavení. To dnes nemá ani většina rotačních, což je dle mne škoda. Já když změním výšku u mojí Gardeny z 22 mm na 32 mm tak mám zcela jiný trávník.  Když Vám přijde Hecht Profi těžkopádný tak neřešte Fiskars, je to defacto to samé jen lépe provedené. Mít dvě skoro stejné sekačky nemá význam. Mne třeba ta Fikarska leží doma ladem, ale já jsem skoro již sběratel :-). Příští sezonu budu kupovat zase jinou vřetenovku, novou, ale již to nebude ruční a ani elektrická jakom má první Atco u které jsem začínal. Kabel jsem fakt nedal. Ruční mám rád, funguje mne jak má, je hlavně lehká, tichá a skladná.  Nedokáže však dobře dosekávat okraje (proto jsem kupoval Fiskars, který to má u ručních nejlépe vyřešené), toto nyní reším aku nůžkami, jde to, ale žeře to čas. 

Pokud se dostanete do fáze, že to bude hustý souvislý trávník, který bude možné stříhat na nízko tak uvažujte pak o lehkých ručních strojích viz. např. ta Gardena nebo Brill. PS : u Gardeny je nejlepší model 400 Comfort, lepší madlo a současně má i nástavec usměrňující výhoz, což je docela důležité. Brill to má řešené podobně. Hodně zdaru. Martin

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika