Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Cihly by musely být nějaké keramické, sám mám starých cihel hromady a jsou nepoužitelné.

Betonové lemy jsou fest, ale nelíbí se mi, hlavně jsou při manipulaci velmi nepraktické, u zeleninového záhonu se mi líbí délka tak 3,25m a šířka kolem 130cm, uvažoval jsem nad dřevoplastem, ale 2m prkno stojí skoro 200Kč, to je drahé, takže to vypadá na obyč.prkno z pily asi o výšce 15cm a tloušťce aspoň 24mm, problém bude trvanlivost, mám koupenou lněnou fermež(dřevo bude dýchat),ale rád si nechám poradit jestli to zevnitř vylepšit nopovkou nebo jak ještě zvýšit trvanlivost. Líbí se mi ta možnost celý lem ve 2 zvednout očistit a třeba znovu natřít, či úplně přemístit, pole pak můžu celé zorat.

Ty chodníčky taky nevím, capání v hlíně mezi záhony je hrozné, skákání z dlaždici na dlaždici se mi fakt nelíbí, zabořily by se 10cm (mám přes 100kg),chci aby se voda vsakovala a nebyl tam prostor pro slimáky, řeším to provizorně delším prknem, které rozloží váhu, ale musím ho pak odstranit(nepraktické)

Roman

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika