Burčák z vína - jak na to?



   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3,  4   
                     
PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6491) - 9.2 (?) 
25.10.2013 19:54

Bílé byl Krystal, červené neznámá, snad Modrý Portugal. Krystal měl 15 st. červené ještě míň, oba doslazeny na nějakých 20.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
               
PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6491) - 14.199 (?), 25.10.2013 11:13

Asi jste nepochopil, jak probíhá kvašení. Už to je prokvašené a je tam jen zbytkový cukr, ten bude ještě klesat. Máte mladé víno, někde si přečtěte, co s ním dál. Burčák jste prošvih. Vření nemá z čeho vřít, není tam cukr.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
1,  2,  3,  4   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika