Burčák z vína - jak na to?



                     
PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6662) - 9.2 (?) 
25.10.2013 19:54

Bílé byl Krystal, červené neznámá, snad Modrý Portugal. Krystal měl 15 st. červené ještě míň, oba doslazeny na nějakých 20.

  
               
PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6662) - 14.199 (?), 25.10.2013 11:13

Asi jste nepochopil, jak probíhá kvašení. Už to je prokvašené a je tam jen zbytkový cukr, ten bude ještě klesat. Máte mladé víno, někde si přečtěte, co s ním dál. Burčák jste prošvih. Vření nemá z čeho vřít, není tam cukr.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Robotická sekačka na chalupu8:43
Robotická sekačka na chalupu3.6.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?29.5.2025
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika