Burčák z vína - jak na to?



PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6700) - 9.2 (?)
25.10.2013 19:54

Bílé byl Krystal, červené neznámá, snad Modrý Portugal. Krystal měl 15 st. červené ještě míň, oba doslazeny na nějakých 20.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

                     
PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6700) - 9.2 (?), 25.10.2013 19:54

Bílé byl Krystal, červené neznámá, snad Modrý Portugal. Krystal měl 15 st. červené ještě míň, oba doslazeny na nějakých 20.

               
PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6700) - 14.199 (?), 25.10.2013 11:13

Asi jste nepochopil, jak probíhá kvašení. Už to je prokvašené a je tam jen zbytkový cukr, ten bude ještě klesat. Máte mladé víno, někde si přečtěte, co s ním dál. Burčák jste prošvih. Vření nemá z čeho vřít, není tam cukr.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Vzdálenost zahradního domku od plotu - zkušenosti1.9.2025
Vzdálenost zahradního domku od plotu - zkušenosti28.8.2025
Venkovní kuchyně na terasu/chalupu – vizualizace ZDARMA do 1–2 týdnů18.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu11.8.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika