Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

takze ked to nema cenu riesit v takto malom mnostve (malo by to byt do 10lit mustu po vylisovani) co najlepsie pre mna spravit???

ja by som to spravil nasledovne : 

rozmiagat bobule, odmerat mustomerom, docukrit na 23,kazdy den to 2 xkrat premiesat aby to bolo stale pod hladinou tzv kolac, ked uz byde vyrazna cervena farba po napr,7dnoch to vsetko vylisujem, hotovy must zas odmeriam, popripade docukrim na 23,nalejem do demiona, hodim nejake kvasinky, po cca 4 tyzdnoch ked dokvasi stiahnem ciste vino rovno do flias a skonzumuje sa to :) co vy na to???

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika