Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
 Zahradní grily Weber - plynové, elektrické a lávové grily 
Při vkládání příspěvků prosím respektujte pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky nesmí obsahovat díla (texty, fotografie nebo ilustrace) jiných autorů (například z knih, časopisů nebo jiných webových stránek). Příspěvky autorů, kteří nedodržují pravidla pro vkládání příspěvků, se v diskuzích zobrazují po jejich schválení administrátorem.
Připojit reakci do diskuze Víno, najrychlejsia vyroba
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Je potrebne pri vyrobe burciaku pridavat kupovane kvasnice? Mozem zmiesat liter mustu z cerveneho hrozna s 5 l bieleho? Poradte zaciatocnikovi
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG.
Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů a rozměry 4920x3218 obrazových bodů.
Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Souhlas autora:*Jako autor příspěvku souhlasím s jeho časově neomezeným zveřejněním na serveru ZAHRADA.cz
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
Stránky: 1, 2, 3   

Víno, najrychlejsia vyroba


host - xxx.xxx.234.173 (?)
9.7.2015 18:47
Tento příspěvek (zjistit adresu)
Ako najrychlejsie vyrobit vino-par litrov na leto? Mam prebytok visni, tak rozmyslam, ze by som vyskusal nejakych 5 litrov urobit. Mam k dispozicii 5 l demizon, odstavovac,...mohol by som demizon umiestnit na teplu povalu, pre urychlenie kvasenia? Dalo by sa z demizona stacat rovno do flias na rychlu spotrebu? Skolenie nebudem riesit.
Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
   

Víno, najrychlejsia vyroba


Georg Black (329) - xxx.xxx.38.186 (?), 15.7.2015 16:29
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Jen poznámka. Čím rychleji to bude kvasit tím uberete na kvalitě. Višňové chce min, 1/4 roku stát. Obecně kvašení zvládne za týden při cca 20st a klasických kvasnicích.

Připojit reakci
   

Víno, najrychlejsia vyroba


host - xxx.xxx.234.94 (?), 13.10.2015 12:40
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Je potrebne pri vyrobe burciaku pridavat kupovane kvasnice? Mozem zmiesat liter mustu z cerveneho hrozna s 5 l bieleho? Poradte zaciatocnikovi
Připojit reakci
      

Víno, najrychlejsia vyroba


Georg Black (329) - xxx.xxx.38.186 (?), 13.10.2015 13:34
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Smíchat můžete cokoli. Kvasinky přidávat nemusíte, ale stojí cca 9Kč,- a kvašení je úplně o něčem jiném. Nezapomeň te je dobře rozeběhnout.

Připojit reakci
         

Víno, najrychlejsia vyroba


host - xxx.xxx.234.94 (?), 13.10.2015 15:08
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Vy by ste mi odporucili to zmiesat, alebo spravit len z 5 l bieleho? Dam to kvasit este dnes bez kvasiniek
Připojit reakci
            

Víno, najrychlejsia vyroba


Georg Black (329) - xxx.xxx.38.186 (?), 13.10.2015 15:59
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

A co chcete slyšet? Píšete, že jste začátečník. Kvasinky za 9Kč, odmítáte a jdete cestou zkušených vinařů tedy spontáním kvašením. Těžko radit co s tím. V principu to smíchat můžete. Záleží na chutí a preferencích. Můžete z toho mít růžový. Navíc až budete stáčet budete potřebovat více jak 5l. Aby se to po prokvašení mohlo dát do 5l do plna.

S pozdravem GB

Připojit reakci
               

Víno, najrychlejsia vyroba


host - xxx.xxx.234.94 (?), 13.10.2015 16:16
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
ok, dakujem za rady. Stacat rovno do hrdla budem :)
Připojit reakci
         

Víno, najrychlejsia vyroba


PP. (5519) - xxx.xxx.9.135 (?), 14.10.2015 17:50
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Když jsme u těch kvasinek. Vymáčkl jsem letos trochu Krystalu, než ho odnesli kosi. Bylo toho po dvojím lisu asi tak 7 litrů. Dosladil jsem na 20 st. (zajímavý, že měl 18, což je u nás rarita) a přidal kvasinky. Ze srandy jsem koupil Klosterneuburg F3, byly nejlevnější. A děly se věci, třetí den to bylo na vrcholu a burčák skvělej.

Připojit reakci
      

Víno, najrychlejsia vyroba


host - xxx.xxx.234.255 (?), 14.10.2015 14:16
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Tak odkaleny must som nakoniec umiestnil do dvoch 2,5 l pet flias, pridal do 3,5 l mustu 250g cukru rozpusteneho v 3 dcl vody, spravil som aj improvizovanu zatku z hadicky a umiestnil do miestnosti s teplotou 19 C. Kedy zacne asi kvasit bublat? Zvysit teplotu?
Připojit reakci
         

Víno, najrychlejsia vyroba


host - xxx.xxx.187.224 (?), 14.10.2015 14:22
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Z tohoto množství víno nikdy neuděláte. Vypijte to ve fázi burčáku.  j.c.

Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky) >> | 1, 2, 3   
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Uzení domácích klobás1.6.2020
Uzení domácích klobás1.6.2020
Bílý ocet - dostupnost26.5.2020
Průměr komínu k udírně20.5.2020
Uzení domácích klobás19.5.2020
Generátor kouře15.5.2020
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů