Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Aby se dalo posoudit, kde se vlastně stala chyba, zapoměl jste napsat, jak velký objem rmut měl.

Bylo-li to kolem 5-6 litrů, tak jednorázový přídavek cukru 1 kg, vám ten rmut "inhibuje" (literatura i praxe říká, že se má přidávat alespoň na dvakrát, vždy až když je předchozí dávka skoro zpracována kvasinkami). Kvašení probíhá lenivě, nebo vůbec nechce naskočit a záhy ustává (zakvasíte-li již hotovým zákvasem). Ten přídavek kyseliny v tomto případě má spíše vliv na chuť hotového kvasu (vína?). Dalo by se říci, že čím menší množství kvasu připravujete, tak s ním musíte zacházet opatrněji a různé vlivy se na něm projeví výrazněji.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika