Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Záleží také na množství a rozkvašení přidaných kvasinek.Možná ba stálo za to koupit další kvasinky dát je do menší nádoby (3l sklenice)a v teple nechat rozjet.Kyselinu bych zatím nedával, po prokvašení se zvýrazní.Mám zkušenost že jablečné víno se musí nechat dobře vyčistit a pečlivě stahovat z kvasnic.Těm co chtějí dělat ovocná vína častěji a nemají zkušeností doporučuji knížky o tomto tématu.Nejlépe a nejlevněji koupíte v antikvariátech.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika