Výroba domácího sýra



host - 250.122 (?)
22.11.2018 12:30

cheeky objem nadoby 2 litry. To bysme se ufermentovali. Bereme pokazde 15 litru mlika a delame po staru rucne syr i jogurty.

Jogurty "fermentujeme" v troube na 40°C.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

            
host - 168.198 (?), 19.11.2018 10:46

A máte někdo zkušenost s fermentorem kuvings? Docela mě zaujal a líbí se mi, že zvládá nejen sýr.

               
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18317) - 92.238 (?), 22.11.2018 9:34

Je to něco jiného než předražený jogurtovač?

                  
host - 250.122 (?), 22.11.2018 12:30

cheeky objem nadoby 2 litry. To bysme se ufermentovali. Bereme pokazde 15 litru mlika a delame po staru rucne syr i jogurty.

Jogurty "fermentujeme" v troube na 40°C.

      
host - 93.218 (?), 19.9.2012 13:14

Díky za recept. Ze čtyř litrů mléka jsem měl 850 gramů sýra. Teď budu zkoušet laborovat s ochucením, protože i když jsem tam dal soli dost, není to ani poznat.

         
host - 168.46 (?), 26.9.2016 16:14

a máte doma někdo fermentor? právě nad ním uvažuju, že by usnadnil práci. Našla jsem teď moc pěkný fermentor kuvings. Má někdo?

            
host - 250.122 (?), 21.9.2017 9:43

Pro inspiraci, 30 litru neodstredeneho kravskeho mleka padlo na 6 kg syra. Vsimnete si ty luxusni zluty barvicky. Ono totiz poctive mliko neni bile, poctive mliko do kafe znamena mastny voka jak v polivce. Kam se na tento domaci syr hrabe jakykoliv uzeny, to muzu garantovat


zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Robotická sekačka na chalupu6.6.2025
Filtrace kohoutkové vody6.6.2025
Robotická sekačka na chalupu5.6.2025
Robotická sekačka na chalupu3.6.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?29.5.2025
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika