|
Lečo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 176.18 (?), 31.5.2009 20:37
Sterilované lečo: 1,25kg paprik, 1kg rajčat, 0,25kg cibule, špetka pepře, sůl. Papriku na proužky, rajčata na kolečka, cibuli na kostičky - do kastrolu, osolit, opepřit, dusit 10min. Plnit do sklenic, uzavřít a sterilovat 45min. při 100°C. Dobrou chuť! Lída
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delkim - Stříbrný Zahrádkář (152) - 215.123 (?), 1.6.2009 20:02
na sterilování vám dám tip, jež vám ušetří spoustyyyy práce :)
pokud máte horkovzdučnou troubu s pořádným nastavením teploty, tak pak sterilujte lečo na 140 stupních tak 20 minut a je to :) a do trouby dáte najednou klidně i 10-12 sklenic...
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 252.191 (?), 4.9.2009 22:46
zdravim... zavařovaci hrnec uz mam druhou sezonu.. je fakt vyborny.. je drahy, ale vyplati se... proste zapnete do elektriky a nastavite teplotu podle navodu, co vlaste delate.. zda ovoce, zeleninu ci maso...
je to beztarostne..a hlavne neprekazi na sporaku... proste dela praci za vas.,.. vy po urcite dobe jsi jen vyzvedete sklenice z vody a nechate vychladnout a zkontrolujete zda se chytli sklenice dobre,,,... doporucuji... mamzel mi to koupil... protoze v sadu a na zahradce toho bylo hodne... a do ted nelituje a dokonce vytvari sve vlastni vyrobky a sterilizuje.. bavi ho stim pracovat... kupte si ho.,.. penize se vam vzapeti vrati,,,, alespon me se urcite to vyplatilo... žanet
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pokračování této diskuze (další příspěvky) | 1, 2, 3
|
|
|
|
|
|
|