Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Je to opravdu pustina, ale s velkým potenciálem :-)

Nízké trvalky co bydlí u plotu bych presadila na okraj, ke schodum. Jinak záleží na vás, zda máte raději kytky nebo kere. Keru s barevnymi listy nebo pěkně kvetoucich je spousta, jejich nevýhoda - pár let trvá, než zacnou pořádně rust a být opravdu pěkné. Kytky máte hned. K plotu vysoké, doprostred střední, na okraje nízké - tim se nemůže nic pokazit a když jo, tak presadite :-) možná tu a tam nechat v tom svahu pesinku kolmou k plotu, aby se vam vše lepe obsluhovalo.

Kromě cibulovin jsou na pěstování jednoduché treba kosatce nebo vlčí boby, jirinky, horská chrpa, denivky, turecký mák, dluzichy, cechravy, kokarda, monarda a suskarda, moje oblíbená trojice :-) - no je toho spousta.. Zkuste si o nějaké přebytečné kytky říct u sousedů, ty budou odolné, zvykle na vaše prostředí.

Na růže bacha, je to sice kralovna květin a kvete asi ze vsech nejdéle, ale vyžadují dost péče (rezat, zakopcit, odkopcit, strihat kvety, strikat proti cerni) a do trvalkoveho zahonu resp. mezi ostatní keře se imho moc nehodí, snad kromě popinavych, ktere by se mohly opirat o plot. A vlastně jsem ještě zapomněla doporučit nějaké popinavky na ten plot :-)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika