Zásilkový obchod Rostlinky.cz
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 6.16 (?), 12.5.2010 9:50, zobrazeno: 15096x
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli nemá někdo z Vás zkušenost s internetovým obchodem Rostlinky.cz ze Slovenska, objednávala jsem již začátkem dubna a kde nic tu nic a čas letí... Díky Františka
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 224.13 (?), 12.5.2010 12:46
asi to posílají když je to v sezoně, kdy se to má zasadit do země, takhle to dělá sieberz, bakker nebo starkl
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
víítek - Zlatý Zahrádkář (573) - 6.15 (?), 12.5.2010 21:51
Tak letní odrůda jabloní se na rozdíl od zimních a podzimních na jaře neujme?
U ovocných výpěstků jsem se moc informací z jejich webu nedozvěděl (tvar, podnož, prostokořené - kontejnerované). Možná v sezóně mají na stránkách víc informací...
Ceny? No coment.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
adri - Stříbrný Zahrádkář (263) - 208.31 (?), 12.5.2010 18:15
ja mam kusenosti len s RASTLINKY.SK, objednavala som viackrat, oni zasielaju (aj to myslim maju na obj.listku) vzdy v termine sadby. raz sa mi stalo, ze miesto trsu kavovnikov poslali len jednu rastlinku, tak som to odfotila a oni sa ospravedlnili, povodnu rastlinku mi nechali a druhy den poslali na vlastne naklady trs. ked som sa pytala na radu, ze preco mi kavovnik dochne, tak so mnou mailom komunikovali, davali rady, dokonca po asi 3 mesiacoch po skonceni komunikacie sami od seba zavolali, ze ako to s mojou rastlinkou vyzera. nemozem povedat nic negaivne, snad len to, ze citronovy ker mi zdochol, ale to je skor moj pestovatelsky omyl :) adri
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 109.100 (?), 25.4.2013 5:38
Letos jsem ještě neobjednával, ale vloni i 2 roky zpátky ano - a opakovaně a vždy byla objednávka vyřízena včas a k mé plné spokojenosti. Objednané rostliny se bezezbytku ujaly. Nezajímavé nejsou i cenové relace tohoto obchodu. Hodnotím známkou 1 a zdravím pracovní tým i všechny nadšené zahrádkáře. Ladislav
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 34.94 (?), 29.7.2013 13:22
Šlo o moji třetí zásilku, první dvě byly v pořádku, i když nic moc nerostly. Letošní objednávka však přišla bez jedné rostliny úplně, dvě liie z 10 ks bylý schnilé, ostatní jsou nízké a nekvetou, z 5 ks kal vyrostla jedna, bambus byl v žalostném stavu a v současné době nedělá nic. Při reklamaci mě odkázali na reklamační řád, že to musí být nafocené. Já to neumím a lproto jsem s nimi již přerušila veškerou komunikaci abudu si rostlinky nakupovat jinde. Dávám známku 4-. Marie
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|