Hedelfingenská versus Kordia
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 31.134 (?), 11.7.2014 10:55
Jediné negatívum Těchlovana vidím vo výraznom zmenšení plodov a zhoršení chuti pri veľmi veľkej násade, čo som pri Kordii nepozoroval.Obidve odrody sú každoročne v mojich podmienkach pri prezretí vynikajúce, pikantné,určite nie iba fádne sladké.Stromy sú od seba asi 30m, rovnaký podpník. Stano
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 31.134 (?), 11.7.2014 11:02
Ešte by som doplnil že Kordia menej praská. Stano
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 121.18 (?), 17.12.2014 21:15
U mna jednoznacne vedie Techlovan a to chutou aj vzhladom i urodnostou.Kordia ma svoju najlepsiu chut vtedy ked uz je takmer prezreta a to uz byva u mna vo velkej miere cerviva.Techlovan aj ked ma este len slabsie vyfarbenie, tak uz ma velmi dobru chut, co u Kordie nie je.Nachylnost na praskanie je v podstate u oboch odrod rovnaka.Cervivostou trpi Techlovan podstatne menej.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 17.17 (?), 7.10.2015 8:47
Dobry den, chcela by som Vas poprosit, ci nemate nejaky navod, ako sa nastepuje jedna ceresna do koruny druhej. Ak by bol niekde na internete navod aj s obrazkami alebo najlepsie video, bola by som velmi vdacna, kedze sa v stepeni vobec nevyznam.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |