Jofela pochadza z jedneho šarkyrezistentneho kultivaru Jojo x Felsina, Felsina ma vinikajucu chut a Jojo je rezistent dozrieva v Septembri-zari je velmi aromaticka a sladka 26 Brix.
Azura je tmavomodra slivka je vyšlachtena Hanita x Čačanska Najbola, čiastočne samoopeliva ma krasne slivkove aroma vysoku sladkost zreje v polovice Augusta -Srpen tolerantna voči šarke.
Juna je jedna z prvich sliviek aromaticka sladkokiselkavej chuti vyšlachtena Katinka x Zwintschers Early odroda je samoopeliva uroda velmi skora pravidelna.
Jofela pochadza z jedneho šarkyrezistentneho kultivaru Jojo x Felsina, Felsina ma vinikajucu chut a Jojo je rezistent dozrieva v Septembri-zari je velmi aromaticka a sladka 26 Brix.
Mate pravdu pane Petr kam to dat ja to už sadim za moj pozemek a kde se da testujem niektore odrody čo z nich bude, novinky nemeckych sliviek sa daju kupit len v nemecku zatial to ponuka iba jedna firma ktora ma kontak na vyskumak v Geisenheime.
Na buduci rok bi mi mala zarodit slivka Thames Cross ktora mi bola poslana z Anglicka na fotke je napisana holandska stranka tam to maju ako genovu banku dočitate sa viac.