Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

No to by bylo, aby Vám Rosto šárka zabránila pěstovat odrůdy, jaké chcete.Neberte na ní ohled, a možná si Vás ani nevšimne.Pěstujte si Tipalu, nebo jinou na kterou máte chuť.Za daleko důležitější v ochraně proti té nenasytné ženštině pokládám preventívní ochranu proti přenašeči-mšicím.Pozorováním zjístit mšice na listech, a následovat postřiky.Né vždy je ochrana stopro.Roubování jen bezvírozním materiálem.Nebo kupříkladu-když používáte nástroje nůžky, pilky,tak dbejte na to, abyste měli nástroje desinfikované v případě, když přecházíte z nemocného stromu na zdravý.

Dále bych Vám doporučil v případě kdy není nutno přihlížet na menší zahradu při koupi Opálu vybrat myrobalán, sluší mu víc, já si to nemohu dovolit.Opál je středně bujně rostoucí odrůda, která velmi přeplozuje.Při nedodržení probírky(málokdo se tím zabývá)by podnož wang.nemusela uživit kvanta plodů.

Do třetice si myslím, že jeden malý stromek odrůdy Joja není na škodu.Je rezistentní, a v dobrých podmínkách lze dosáhnout švestkovitou chuť.Navíc aspoň pak člověk ví o čem je řeč.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika