Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Skrblik... Zdravím a patřím k jednomu z těch dvou, co sem přispívá již několik let s praxí u Farilia z OBI. Než jsem začal prostudoval jsem dostupné příspěvky a vyzkoušel nejméně 10 zaručených.Vyrobil i několik vlastních variant pastí.Smrtonosných cca 5 druhů.Trubkové tři druhy.U trubkových jsem nedokázal vyladit úspěšnost a cca 10 kousků chycených za celou dobu mně nenadchlo. Mimo jiné smrt nastala též.Bez ochlazování v noře krtek stejně zajde.Ostatní kovové - úspěšnost vyšší, ale Farilia je prostě 100%. Mám již 15 párů a používá je celé příbuzenstvo.Vždy koupím pár nových a chci je dát pozinkovat, většinou nestihnu a rezavé už nemá cenu.Letos snad dojde k pozinku. Syn říká na ty rezavé to možná ještě lépe chytá.Na pohled však nic moc. To je jediná vada.Spouštění je stále pěkné, ale pérovina zrezaví.Na podzim jsem sehnal jiný systém. Na pohled by mněl být perfekt, ale bohužel -- u Farilek je ta finta v tom kruhovém vstupu.Zpět krtek neleze a chce minout spouštění, ale má tak silné přední pracky, že vždy odjistí.Stalo se mi, že částečně zahrnul past, ale stejně za týden byl v ní.Nejsem prodejce pastí a sám jsem chtěl vytvořit něco ještě,,fikanějšího", ale bohužel nic lepšího jsem nenašel.

NEHLEDEJTE a konejte za klid v duši to stojí.Moje zahrada stále ok a v dubnu půjdu prohlédnout ty nastražené od prosince.Budou tam jen chlupy jako loni.Všude v okolí lezou,,hromady "ze sněhu ven a já mám čisto-je to fajn!!!Pryč s chemikáliemi a návnadami a pod.Úspěch s FAR přeje Petr.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika