Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Sódruzi! Četli jsme si s manželkou všechny příspěvky na všech diskuzích, které jsme na téma krtek našli. Řvali jsme smíchy! Sportovně uznáváme, že i když nám krtek zdobí zahradu, nebýt toho, pak se tak nepobavíme, takže krtek zasluhuje metál z Jiráskova Hronova. Donutil:

-  frustrovaného pána neb paní o půl desáté večer na Štědrý den psát kraviny o chráněných krtcích

- jiný lidi reagovat na ten článek a pisatele-ky se zeptat, jestli netrpí žluklou majonézou, mindrákem z Ježíška, že ztratil danou adresu nebo ho ten večer jinak sere svět

- lidi vyhodit si vlastní zahradu i s chatkou do luftu propanbutanem

- důchodce stát celý den s motykou u hromady,  čučet do ni jako Koniáš do díry a natáhnout ji krtkovi po lebze až vyjukne

- chlápka uvažovat nad užitím neutronového záření

- jinýho chlápka k užití jiných konvenčních zbraní

- týpky zasvinit si vlastní zahradu a čert ví, jestli to "neposlat" i k sousedovi nebo někam do vody Savem nebo louhem nebo čert ví jakými svinstvy

- týpky zakopávat si do zahrady desítky metrů lešéňových a jiných trubek v důmyslném systému

- majitelé zahrad kupovat si frekvenční rušičky, aniž by kdo věděl, jaká frkvence krťoušům vadí nebo kdo by odhadl, jak bude dnes krtek "nalaďen"

My jsme se rozhodli pro vytisknutí této diskuze, sedneme si k dírám a hromadám a budeme to krťoušům číst! Chcípnou smíchy! A bude po ptákách. Chcípnou jednak ti u nás, když uslyší, jací jsme všichni zoufalci a chcípnou i ti sousedovi, kteří nás uvidí tam sedět jak pitrýsci, číst a blbnout!

Nebudeme vypadat o nic blběji než kolektiv pisatelů, likvidátorů,krtkátorů a naháněčů, které tímto zdravíme a konstatujeme, že jsme všichni na jedné lodi a všichni stejně blbě.

Sousedovic kočka má i naši zahradu jako rajón. Je to lovec jako hrom. A krtci ji mají úplně na háku.

Chemii a exploze odmítáme a fretčí bobky taky shánět nebudeme.

Zkusíme citrón a dámě vědět. Držte se lidi a neztrácejte humor. Odcházíme se převléci do neoprénu (kvůli manipulaci s pastmi a nutnosti rukou v gumě), vezmeme i potápěčské brýle (kvůli sketě louhu a Savu), přibereme i bombu kyslíku na záda(kvůli plynu), obalíme se olověnými pláty (kvůli záření), na nohy hodíme ploutve (kvůli vyplavování vodou), na hlavu přilbu (kvůli dopadu po explozi) a půjdeme vložit do díry citrón. Ta všechna opatření kvůli tomu, že by se některý ze sousedů rozhodl pro jiná již avizovaná řešení.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika