Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mám stejný.. jeden rok vychřice vyndala jedno "sklo" a dveře (a sousedům střechu a druhým sousedům trampolínu takže to nebyl obvyklý větříček), ale šlo vše nasadit zpátky. Zatížení sněhem pokud je rovnoměrné tak nevadí.. teď mi tam druhý měsíc leží na střeše mezi dvaceti a čtyřiceti centimetry jak padá a utává a skleník stojí.. Spíš mi vadila ne-nosnost resp. nemožnost cokoliv zavěsit, přivázat a už mě nebavilo každoročně blbnout s tyčemi a spirálami, spravila to vlastní nosná konstrukce postavená pod střechou + pěstební sítě...

Na druhou stranu, já chtěla kvalitní značkový výrobek který by šel v případě problému reklamovat nebo na něj šlo dokoupit příslušenství, no když na to došlo tak za jednu ulomenou příčnou pacičku pod boční sklo reklamaci neuznali a chtěli bratru devět stovek s dopravou.. tak jsem si říkala proč jsem nekoupila za čtvrtinu ceny nějakou čínu, kde bych akorát při absenci UVfiltru musela clonit nebo natírat..

Jinak polykarboš není špatný, ale na kvality klasického podezděného skleníku ze skla nemá, nějaké předpěstování salátků a ředkviček v únoru, březnu u nás nehrozí, jen že ochrání výsadbu rajčat o zmrzlých a mám jistotu že dozrají. My cca 600mnm, nevím jak je to s počasím ve Frýdku.. 

Pokud jste skleník měli tak vybírejte podle toho co od něj chcete, pokud jde o úplně první nákup úplně prvního skleníku, já bych po svých zkušenostech šla nejdřív do nějakého polykarbonátového pařeniště do tisícovky z hobymarketu nebo do velmi laciného foliáku a za rok uvidíte jaké budete mít požadavky.. Já už bych dnes šla místo polykarboše za 15-20 do pravého skla za 20-25.. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika