Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Bez téměř zuřivého míchání povidla neuvaříte

Mýlíte se. Přes 20 let vařím povidla každoročně a zásadně bez míchání. Ono taky kdo by vydržel stát 10 hodin u kastrólu, že.
Před pár dny jsem švestky (asi 12 kg vypeckovaných) předsušil 2 dny v solární sušičce, pak přes noc nechal vařit podlité čtvrtlitrem octa a zasypané půlkilem cukru. Ráno už jen rozmixoval tyčákem. Povidla byla tak hustá, že ani zatepla z obráceného hrnce nevytekla. Zbylo jich do šesti 0,7l sklenic.
    To vaření v kotli s míchadlem jsem viděl před 40 lety. Ten postup je jediný možný při duranciích jako surovioně, ale jinak už existují lepší postupy.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika