Dobře bydlet pomáhá STAVOTECH Olomouc



Admin - (8) - 205.86 (?) 
27.3.2024 16:28, zobrazeno: 83x

Covid, inflace, války za humny, energetická chudoba – posledních pár let žijeme v turbulentních časech. Co má však stále smysl? Dobře bydlet, úsporně topit, vytvořit si příjemný a pohodlný osobní prostor ve svém domě nebo bytě.

Stavební sezónu na střední Moravě symbolicky otevírá stavební a technický veletrh STAVOTECH Olomouc. Uskuteční se ve dnech 4. až 6. dubna 2024 v pavilonu A olomouckého Výstaviště Flora a přilehlých venkovních plochách. Stavotech je největším jarním veletrhem tohoto typu na Moravě. Tradičně budou výstavní prostory zaplněny expozicemi stovky vystavovatelů z oboru stavebnictví a vybavení domácnosti. Můžete zde načerpat inspiraci, poradit se s odborníky, využít výstavní slevy.

Nenechávejte protékat drahé energie ve vaší domácnosti do prázdna! Zastavte proud peněz, který se zbytečně sype z vaší peněženky pryč. Přijďte se podívat a získat informace od vystavovatelů. Do jakých úsporných technologií a opatření investovat a snížit tak vaši energetickou spotřebu. Rady, tipy, doporučení, prospekty a kontakty. Vše na jednom místě na veletrhu.

Neodmyslitelnou součástí veletrhu Stavotech Olomouc je doprovodný program bohatý na zajímavé přednášky k aktuálním tématům. Nebudou chybět informace o dotačních možnostech z programu Nová zelená úsporám (+light) a Oprav dům po babičce. Dozvíte se vše důležité k fotovoltaice, tepelným čerpadlům a dalším způsobům, jak ušetřit na nákladech a vylepšit své bydlení. Po celou dobu budou na veletrhu fungovat poradenská centra Společenstva kominíků ČR (komíny, požární bezpečnost) a Cechu topenářů ČR (tepelná čerpadla apod.).

Široká nabídka stavebních materiálů a služeb je dnes již samozřejmostí, velká koncentrace odborníků schopných poskytnout kvalifikované informace a radu je stále vzácnější příležitostí. Veletrh Stavotech patří k těm událostem, které by si profesionálové, investoři i individuální stavebníci neměli nechat ujít – navštivte jej ve čtvrtek 4.4. a pátek 5.4. od 900 do 1800 hodin, v sobotu 6.4. od 900 do 1700 hodin.

Pokud máte zájem se veletrhu zúčastnit, tak jako naši čtenáři máte možnost získat vstupenku zdarma v našem článku zde nebo si ji můžete stáhnout v přiložených obrázcích.

Veletrh1
Veletrh1
Veletrh2
Veletrh2
Vstupenka
Vstupenka
Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika