Bratříčku
|
|
|
|
|
 |
 |
|
walter. - Diamantový Zahrádkář (2403) - 10.69 (?), 27.8.2025 9:25
Tak to já už jsem někoho, vědom si, co je význam toho slova, jako trolla označil. To se dá dohledat. Ale pranýřovat tu někoho, kdo tu vystupuje roky pod stejnou adresou a jeho příspěvky si múže i zpětně každý přečíst a na základě těch tisíců kladných příspěvků tu psát, že některé z nich nejsou ideální, mi připadá neférové. Ale když tu ten názor napíšete, nedá se nic dělat. Škoda, asi jsem moc měkký a byl bych rád, kdybychom tu byli dobrà parta, jako na vedlejším fóru a tak jsem docela smutný, že to tu tak taky nejde, že jednou za čas tady vyrazí zášť, až mě to překvapí.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 54.66 (?), 27.8.2025 10:54
Namátkou viz screenshoty.
Diskuse vlevo - viz poslední příspěvek vlevo dole - asi nejsem jediný, kdo tak PP vnímá.
Vpravo uprostřed - opravdu "věcná" a "slušná" odpověď.
Vpravo dole - tohl napsal poté, co vyštval ze zdejšího fóra paní Vlaďku.
Zajímavé, že byl PP u každé zdejší hádky. Navážel se neustále do pokusů Milana HP a jiných... Mě taky párkrát setřel za normální dotaz. Za mě je PP jeden z důvodů, proč zde na fóru už nepřispívám. Další historii si každý dohledá.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 136.144 (?), 27.8.2025 11:52
To je zase vzrůšo... Pokud mohu porovnat dění na foru před mnoha lety a v posledních letech. Tak mám mnohdy dojem, že poslední dobou zde v určitých případech nekomunikuju s lidmi, ale s umělou inteligencí.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
MilosK - Stříbrný Zahrádkář (446) - 210.156 (?), 27.8.2025 14:10
No, posledni dobou je to tu samej inteligent, nekdo i umelej :)
A jeste co se tyka Vladky a pH, co si vzpominam to uz bylo s ni trochu na palici, to je fakt, Ale kazdy nejak zacinal a kdyz ma moznost si nechat poradit, pak poklada i smesne opakujici se otazky. asi nic co by nekoho vystvalo. Nasla forum, zeptala se a tim to konci. ono obecne lepsi zit normalni zivot nez stale nekde na forech. Je to k zamysleni.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 136.144 (?), 27.8.2025 14:50
Tak já třeba zahrádkářské forum navštěvuju, protože předpokládámk že jsou zde lidé, kteří normální život žijí. Asi těžko sem bude někdo dávat fotky a psát o tom jak něco pěstuje a jaké má zkušenosti, kdyby nežil v reálném světě, jinak by to byl produkt umělé inteligence...
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 252.195 (?), 27.8.2025 12:37
Tak já jsem radši, že tu nejsme "dobrà parta, jako na vedlejším fóru" ... pan IH tam neustále píše nějaké hloupé invektivy na toto fórum... např. dnes v 10:50 ve vlákně "Chemická ochrana- nutné minimum".
Podle mne je pan IH pomatený blázen, dobře že odsud odešel, tady nejsme psychiatrická léčebna...
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 136.144 (?), 25.8.2025 20:35
Ty o kterých píšu se chodí řezat do toho Temnýho Elfa a umí to tak dobře, že musí vědět předem, který písmenko na klávesnici zmáčknete, aby byli stavu vůbec něco uhrát... To asi vypovída za vše... A ještě budou mít tu drzost chodit spamovat diskuse někde jinde...
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|