Příspěvky uživatele - 10.69

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Blaník, 17:55 Obsahuje fotku
Štíhlé vřeteno Blaníku.
Počasí 2025, 28.8.2025
Joojo, taky mám některá jablka chycená sluncem. Dělal jsem před 2 tÿdny pozdně letní řez štíhlých vřeten a s vlnou veder posledních dnú už jsem nepočítal. S hokaidy stejná potíž, vím, že květy se rychle opýlí jinými dýňovitÿmi, tak jsem si... celý příspěvek >
Kanadské borůvky - pěstování, 27.8.2025
Máte pravdu, pane PP, řešili jsme to tu už v lednu.
Kanadské borůvky - pěstování, 27.8.2025
Držím palce, ať rostou. 👍👍
Bratříčku, 27.8.2025
Nerozumím vám, komu je určený váš příspěvek?
Bratříčku, 27.8.2025
Ano historii si každý dohledá, když se v ní bude chtít rejpat a chytat jiného za slovíčka. Píšete, že sem nepřispíváte, tak proč najednou takový obrat se zacílením právě na PP? Proč si nezametete před vlastním prahem a nerozpitváte sama sebe? Vždycky... celý příspěvek >
Bratříčku, 27.8.2025
Tak to já už jsem někoho, vědom si, co je význam toho slova, jako trolla označil. To se dá dohledat. Ale pranýřovat tu někoho, kdo tu vystupuje roky pod stejnou adresou a jeho příspěvky si múže i zpětně každý přečíst a na základě těch tisíců kladných... celý příspěvek >
Bratříčku, 27.8.2025
No to dá rozum, že když má tady někdo pod svou stejnou přezdívkou skoro sedm tisíc příspěvkú, že se někomu jinému nějaký jeho příspěvek nezamlouvá. Moje příspěvky zdaleka všechny nesedí a sám bych jich zpětně nejraději smazal spoustu. Ale naprosto mě... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika