Příspěvky uživatele - Lysenko

Česnek Orosie, 8.6.2025
Je to klasická dělená cibule, druhá sezóna. Loni po první sezóně cibuli nevytvořil, místo ní něco jako miniaturní pórek.
Česnek Orosie, 8.6.2025 Obsahuje fotku
Jmenuju se Orosie a jsem první česnek, který vyrostl z pravých semen česneku, které uzrály u nás v ČR.
Česnek z pravých semen, 25.5.2025
Ahoj Milane, to mě mrzí. takže se nepodařilo kontaminaci zabránit. Když jsem ještě hospodařil na zamořené zahradě a bílá hniloba měla svůj rok, měl jsem tam ztráty kolem 5%, ale za cenu mohutného a drahého nasazení všech prostředků. Polyversum,... celý příspěvek >
Orchideje mi hynou, 22.5.2025
Ani nevíme jaké orchideje. Nevíme do čeho jste je přesadila. Nevíme, jak jste je přesadila - pokud jse o běžné epifyty, jestli mají pahlízu venku. Jestli jsou v substrátu bez živin ... Těžko poradit
Česnek z pravých semen, 17.5.2025
Ahoj Milane, U česnekovitých rostlin jsem nikdy problém s koupeným substrátem neměl. Pórek jsem nikdy nepěstoval, ale jeho blízké příbuzné z okruhu A. Ampeloprasum ano. Snad to dobře dopadne. Vašek
Česnek z pravých semen, 17.5.2025
Držím palce Milane. Teď bude česnek potřebovat nejvíc vody z celého roku. Bez ní ten objem neudělá. Už se objevují fotky bílé hniloby, tak pokud se ti neobjevila, vypadá to nadějně.
Česnek z pravých semen, 16.5.2025 Obsahuje fotku
I letos vzchází semena česneku a rostou nové rostlinky.
Zkroucené listy na rajčatech, 25.4.2025
Jako každý rok, kupovaný substrát má na svědomí spoustu rostlin rajčat. Většina to nějak přežije, ale ztratí třeba měsíc ve vývoji.
Vápník pod rajčata, 14.4.2025
Milane, nezastaví. Na jíl se vážou kationy. Takže vápník jo, dusičnan odteče do spodních vod spolu s vodou, jak bude prosakovat dolů. Ledek vápenatý je nejlepší dávat, až když se po výsadbě roztáhnou kořínky do šířky. Na list kdykoliv, když už je... celý příspěvek >
Vápník pod rajčata, 13.4.2025
V srpnu bude ten ledek dávno pryč, nejspíš ve spodních vodách. Pokud jde o vápník, do půdy nejlépe ve formě dřevěného popela nebo vaječných skořápek, foliárně jako ledek vápenatý nebo chlorid vápenatý.
Narcisy, 3.4.2025
Hezké květy, ale vypadá to, že by to chtělo rozsázet.Pak by se měly opět rozkvést.
Narcisy, 1.4.2025 Obsahuje fotku
Pochlubme se, jak to pěkně kvete.
Nevzešel česnek, 22.3.2025 Obsahuje fotku
Tak hlásím, že už mi česnek vzešel. Zatím aspoň první kus.
Nevzešel česnek, 9.3.2025
Ještě je čas, sotva vylézá v květináčích, které se prohřívají mnohem rychleji, než volná půda.
Rostlina odvádějící vlhkost do domu, 26.2.2025
Hele, ty kytky takhle ale nefungujou. Do školy jste chodil?
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika