Příspěvky uživatele - r0m

Burčák z vína - jak na to?, 25.10.2013
Jsem 2/3 stočil do petek a šup s tím na mrazák a už jsem z tý hadice a koštování nametenej, ale je to dobrý - mňamka  :o) 5 l jsem nechal malý demižónek na pokusy, jaký z toho bude víno, tak uvidím co se podaří.
Burčák z vína - jak na to?, 25.10.2013
asi soudruzi z NDR udělali někde chybu,dnes jsem to změřil a má to jen 6 stupňů cukernatosti,je to možné když po přislazení 2 kg to mělo 14 stupňů - čekal jsem že se to zvedne na 22 dle propočtů.Nyní to má spíše mléčnou barvu a je to docela ožralé na... celý příspěvek >
Burčák z vína - jak na to?, 20.10.2013
Tak jsem tam přidal 2 kg rozvařenýho cukru a hned to začalo bublat :o)  Otázka zní : za jak dlouho asi bude vrchol, kolik dní nebo jak to poznat, dělám to poprvé a nerad bych aby se to zlomilo a byl z toho řezák, podotýkám mám to v opleteném... celý příspěvek >
Burčák z vína - jak na to?, 20.10.2013
Tak jsem včera dovelz cukroměr a moštoměr a naměřil jsem 11 stupňů, kolik cukru bych měl dosladit na 15-17 l štávy z bílých stolních hroznů? Odhaduji tak 1,5-2 kg, je úvaha správná? díky
Burčák z vína - jak na to?, 9.10.2013
Právě nemám cukroměr ani moštoměr tak těžko odhadnout a investovat se mně zatím do něj nechce, proto tenhle dotaz kolik cukru :p) A než si dovezu od tchána za 14 dní může být pozdě
Burčák z vína - jak na to?, 9.10.2013
Zdravím, před 3 dny jsem vymačkal a vylisoval stolní bílé hrozny asi 15 l a jelikož chci poprvé zkusit burčák a porovnat nakolik se liší vlastní od těch od prodávaných u cesty, tak bych měl dotaz co vše dodržet pro kvalitní výsledek. Dal jsem ho... celý příspěvek >
Rajčata ven?, 19.5.2013
Už je mám asi 3 týdny venku / asi 50 ks / a už jsou pěkně otužilé a pevné 
Kveten 2013 - kadeřavost broskvoní, 14.5.2013
Někde jsem vyčetl, že se postřik na kadeřavost dělá, když začnou pučet angrešty a dělám to již druhým rokem a funguje to. Když jsem stříkával v minulých letech později, nemělo to učinek,tedˇ už asi škoda postřiku
Naroubovaná meruňka na vzrostlé slivoni, 29.4.2013 Obsahuje fotku
Já zkusil vloni naroubovat meruňku Harogem na Čačanskou lepotici, protože na tom stromě ty slivoně nic moc a na vedlejším skvělé, tak jsem si řekl, že to předělám na meruňku. Zkusil jsem anglickou kopulaci a ujalo se to,očka co jsem zkoušel za... celý příspěvek >
Naroubovaná meruňka na vzrostlé slivoni, 17.3.2013
Já loni zkusil naroubovat meruňku Harogem na Čačanskou Lepotici /měla by být odolná proti šárce / a vypadá, že se to ujalo, tak jsem sám letos zvědavý, jak moc to poroste - neporoste 
Bergeron - co se stalo?, 21.8.2012 Obsahuje fotku
Ráno si piju kafíčko na zahradě a uplně jsem se zděsil, meruňce po včerejších vedrech uplně  zaschly listy , ale jen některé, je to tím včerejším vedrem nebo nějaká nemoc? Nebo mrtvice? Vody jsem ji dával obden 10 l konev Díky za radu... celý příspěvek >
Jak a kdy ostříhat Kioto?, 22.7.2012 Obsahuje fotku
Poradí někdo? Nějak si s tím nevím rady, nejlépe udělat čárky na fotku kde to střihnout, děkuji moc Nebo nestříhat?
Pozná někdo prosím co to je?, 8.7.2012 Obsahuje fotku
aby to nebyl třeba Bolševník :)
Bergeron - ožije nebo ne?, 21.6.2012 Obsahuje fotku
ty afrikány mají na to tak moc velký vliv? Jsem myslel že s tím odpudím ruzné mšice atd. Co se s tím zakrácením dá dělat? Jak to napravit? Afrikány skončili v kompostu :p) Ty větvičky na délku jsou už asi 2 měsíce stejný,vůbec nerostou do... celý příspěvek >
Bergeron - ožije nebo ne?, 21.6.2012 Obsahuje fotku
Tak nevím, se mně zdá že roste nějak pomalu, spíš se ted zastavil a žádné přírustky, kde může být problém?
Další diskuze:  6,  7  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika