Příspěvky uživatele - 64.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mšice na zelenině, 2.3.2013
Vemte pažitku do vany a dejte jí pořádnou spršku vody ze sprchy, já tak ničím mšice i na paprikách ve skleníku jinak používám Mospilan zrovna jsem stříkala muškáty, tu sprchu opakujte třeba druhý den.M.
Výhra v tombole, co je to?, 26.2.2013
První je jalovec druhý cypřišek počkejt až půda rozmrzne a zasaďte ven do polostínu stříhaním si je budete udržovat jak velké je budete chtít.
Trvanlivost a uchování vepřových střev, 20.2.2013
Když nám zůstali ze zabíjačky střívka tak je mamka nasolila a dala do sklenice ze zašroubovacím uzávěrem a vím že vydržely dlouho.
Nevíte, prosím, co je toto za exotickou rostlinu?, 7.2.2013
Vaše rostlina se jmenuje pryšec skočcový není to žádná exotika je to spíše plevel sama se vysemení, na zahrádku vám ji zavál vítr nebo donesli ptáčci.Je jedovatá, ale když ji nebudete jíst tak se Vám nic nestane, ale v bytě bych ji... celý příspěvek >
Jak se jmenuje tato oranžová rostlina?, 27.1.2013 Obsahuje fotku
Begonie převislá
Kolik slepic na kohouta?, 17.1.2013
My jsme si před třema lety pořídili 10 slepic chtěli jsme kohouta, ale neměli byl až za měsíc a slepice ho klovali tak, že mu vyklovali oko já jsem se na to nemohla dívat tak jsme ho zabili ještě dodám že byl stejné barvy jako slepice.Vloni jsme si... celý příspěvek >
Termín výsadby česneku, 29.11.2012
Taky mně už vylezl sice dva řádky, sadila jsem taky modrý paličák a to posledního října, měla jsem dva druhy vylezl ten co byly větší stroužky ten menší je v zemi.Já jsem dnes šla ještě nasadit, další,je to můj letošní.
Co je to za rostlinku?, 28.11.2012
Rostlina vlevo bílá je čemeřice vpravo petrklíč -primule.
Založení okrasné zahrady - čím oddělit od trávníku?, 8.11.2012
Vyvýšené je to proto, že kůru rozhrabávájí kosi a zapustit na úroveň terénu to snad plast, ale to dřevo dělá zároveň parádu.Dá se ze sekačkou hezky projet a co neveme sekačka veme strunovka máme i záhony co nejsou ohraničeny, proto tam sečeme... celý příspěvek >
Založení okrasné zahrady - čím oddělit od trávníku?, 8.11.2012 Obsahuje fotku
Tak máme ohraničeno my, už to máme 6let koupeno v Horm... Ale taky máme ohraničeno valouny.
Sázení trvalek v říjnu?, 29.10.2012
Zdravím P.P.Takže bydlíme na malém městě, kdysi to byly dvě vesnice které se sloučily, ale u nás to je pořád jako na vesnici.Vůbec nešťouráte já plevel moc neřeším, když jsem zakládala zahradu tak jsem vždy místo kde jsem začala sázet postříkala... celý příspěvek >
Sázení trvalek v říjnu?, 28.10.2012 Obsahuje fotku
Tak pokud to bylo mně tak tam mám z jedné strany jehličnany z druhé levanduli svítí tam sluníčko celý den, z třetí trvalky neboť nám tam padá ze střechy sníh a pak ještě vřes, vřesovec,růžičku.Tady je ještě foto z druhé strany.
Koniklec - množení, 20.10.2012
Ne nestříhejte koniklec se stříhá až na jaře.
Přežije chryzantéma zimu?, 15.10.2012 Obsahuje fotku
Já jsem letos přezimovala čtyři chryzamtény, ale byly zakopané v zemi v nevytápěném skleníku a přikryté netkanou folií.Měla jsem jich deset ale zůstaly jen ty čtyři.
Reznutí smrků na celé zahradě, 13.10.2012
My byli v okresním městě tam mají sídlo Státní lesy přijeli se podívat.Možná i nějaký hajný by Vám poradil ale myslím si že je už nezachránite bude to usychání pokračovat u nás to mají i sousedi jsme ze Severní Moravy.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika