Příspěvky uživatele - 201.151

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak ostříhat zlatý déšť?, 8.9.2009
A hlavně kdy? Má stříhání vliv na kvetení? Díky za rady.
Vysavač listí, 4.9.2009
Na sekání trvy ji využijeme jen na trávníku 2x 3 metry. A listí stejně budeme muset shrabat a pak někde na hromadě projet sekačkou, těžko jezdit sekačkou po záhonech.:-) Ještě to promyslím.
Vysavač listí, 4.9.2009
Taky jsem přemýšlela nad tím, používat teď na podzim ještě nerozložený kompost - zarýt ho do záhonů, které budou použity až na jaře, jen jsem nevěděla, jestli to je dobře nebo ne.
Málo zralé ořechy?, 4.9.2009
Díky, ořechy byly určitě utrženy předčasně, ale zkusím to udělat podle vaší rady.
Málo zralé ořechy?, 3.9.2009
Prosím o radu, dostala jsem pytel letošních ořechů, ale nejdou dobrovolně od zelené slupky. Tvrdá skořápka je už vytvořená. Mám je vyloupat násilím nebo nechat trochu oschnout (odležet). Neshnijí?
Vysavač listí, 3.9.2009
Díky za reakce. Toho jsem se obávala.:-) Zahradu máme malou, jen 400 m 2, trávník maličký a sekačka je nepoměrně větší investice než vysavač. Ještě zkusím půjčovnu nářadí, ať už na vysavač nebo sekačku. Při nejhorším začnu šetřit na vlastní... celý příspěvek >
Kolik trvalek, 3.9.2009
Díky moc za rady, já už si to přeberu.:-)  Pro mě je důležité vědět, že se trvalky dost rozrostou, takže stačí opravdu minimum rostlinek. Prosím ještě o radu čím pohnojit, bohužel nemám zatím kompost Jsem zahradnice začátečnice.:-)
Vysavač listí, 2.9.2009
Jaký máte typ a jste s ním spokojení? Bohužel máme hodně stromů a není kam dávat listí, kompost (máme dva) to prostě nepoberou. SEkačku nemáme. Na vysavači se mi hlavně líbí, že listí rozdrtí.
Kolik trvalek, 2.9.2009
Tedy na vysvětlenou, kolik rostlinek, aby to dělalo hezký trs.:-) Vím, že se časem rozrostou... Jasně, že je to u každého druhu jiné, ale tak přibližně - 3, 5, 1?
Kolik trvalek, 2.9.2009
Dobrý den. Chystám se založit trvalkový záhon, kolik trvalek od jednotlivých druhů koupit? Poradíte? Díky.
Vysavač listí, 1.9.2009
Prosím vlastníky vysavače o vaše zkušenosti. Dostala jsem starší vysavač a při prvním použitím jsem byla po pár minutách od hlavy až k patě pokrytá prachem, který lítal prakticky z celého pytle (jakoby póry). Nevím jestli je to tak normální, nebo... celý příspěvek >
Čím vyhnojit záhon pro trvalky?, 1.9.2009
Moc vám děkuji Marie, není nad jasnou a srozumitelnou odpověď! Máte nádherný záhon, něčeho podobného bych chtěla dosáhnout! Přesazovat taky asi budu, ono to pak ve finále, když kytky kvetou a krásně se rozrostou, vypadá jinak než když se vsazují.
Čím vyhnojit záhon pro trvalky?, 30.8.2009
Zakládám nový záhon, plánuju tam vsadit Tařičku, Ježatec, Písečnici, Hostu... a nevím jak záhon připravit. Odplevený už samozřejmě je. Díky předem.
Pěstování rajčat na netkané textilii?, 28.8.2009
Díky za zkušenosti, letos začínám s jahodami na textilii, příští rok na ní dám ostatní plodiny!
Pokryvná trvalka, 25.8.2009
Doporučte, prosím nějakou pokryvnou trvalku na záhon do polostínu, která by se dala zasadit teď a dobře se rozrůstá. Ráda bych s ní zaplnila velký prostor. Díky
Další diskuze:  6,  7  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika