Příspěvky uživatele - 4.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
blahokeř, 6.9.2008
paní Danielo.u nas v práci mají blahokeř už nejmín 10 let.ja jsem v praci 4 rokem a na zimu vždy opadne a na jaro vykvete.a kvete až do pozdního podzimu.
Jaké rostliny na zakrytí svahu?, 5.9.2008
Poradil by mě někdo jaké rostliny nejlépe něco nízkého bych měla zasadit na svah, kde je slínová zem a hodně tam svítí slunce?Museli by být ale takové které snesou sucho a zakryjí zem aby neprorůstala tráva.Díky za radu.
Durancie - zlute plody, 5.9.2008
To je jedno jestli je to durancie nebo ne.Já mám taky žlutou a je výborná na buchty i tak jenom ji sníst.A zbytek dávám do kvasu.Hlavně že plodí a neuschla.
Likvidace pařezu, 4.9.2008
Poradí někdo jak by se dal zlikvidovat pařez v co nejkratší době a to levně a bez námahy?Díky za radu
Kosatce - opylují se?, 4.9.2008
Kosatce ze semen nepěstuji, jsou sazeny normálně z hlízy a přesto některé úplně vymizely.Tak nevím kde dělám chybu.Bludička.
Pochlubte se svojí zahrádkou, 3.9.2008
Je to prostě paráda, paráda a paráda.I pro ty ostatní fotky.Je to pastva pro oči.Ve skrytu duše fakt závidím.Je to lepší jak jet na dovolenou k moři.Jen si tak v klidu ve stínu lebedit a dýchat vůni a koukat a říci si "a mám to zadarmo"...
Můžu řezat trnku v září?, 3.9.2008
Mám hodně vysokou trnku - durancii.Chtěla bych tu nejvyšší haluz nyní i strnkami uřezat.Nechám jen ty spodní haluze.Když ránu zatřu např. štěpařským voskem, neuschne mi?Dík za odpověď. Bludička
Jabloň - uschla, 3.9.2008
Měla jsem asi 15 let starou malou jabloň.V loni na podzim jsem ji radikálně prořezala, na jaro koukám a vidím že celý kmen je prasklý /jako jen kůra/ po celé délce.Strom pučel.Tak jsem udělala první pomoc, zatřela jsem prasklinu štěpovacím voskem,... celý příspěvek >
přeslička, 2.9.2008
Přesličku mám taky na zahradě a to v trávě, problém je že ji nesmí sníst ani kráva a nevím jestli je pro králíky taky jedovatá.Prý se objevuje tam, kde je tzv.planá zem.Tak snad by pomohlo lépe hnojit.Jinak nevím, mám sní taky problémy.
Kosatce - opylují se?, 2.9.2008
Je možné, že by se různobarevné americké kosatce od sebe opylovali?Jeden rok jsem měla většinou žluté, druhý rok většinou bílé a třetí rok se asi zgenerovali a jsou jen bílofialové a ty menši.Díky za odpověď.Bludička.
babička vzpomíná na hrušku krvavničku, 9.8.2008
Dobrý den. Popis odrůdy ukazuje na hrušni jež se jmenuje Krvavka.Je to skutečně stará odrůda, ale ještě se pěstuje. Pozdravuje Václav Janoš.
Co je to za švestku? Je to šarka?, 27.7.2008
Dobrý den.Švestka na snímku je jistě napadena šárkou, řekl bych, že se jedná o pravý špendlík.V některých oblastech se takto označuje mirobalán.Špendlík je velmi citlivý na šárku, což jej vytlačilo ze zahrad a sadů.Taky musí sednout prostředí a půda,... celý příspěvek >
Boikovo obrovské, 1.6.2008
Letos jsem rouboval tuto odrůdu a jeden stromek Vám rád zašlu.Je možné, že na podzim opatřím i plody od přátel i ty bych mohl odeslat.Prohlédnu i starší knihy a napsal bych Vám. VaclavJanos@seznam.cz
odrůda jadernička, 7.5.2008
Dobrý den.Oplatí se Jaderničku roubovat na kvalitní podnož s mnohaletou životností, což zaručuje senenáč.Rodit může i po 15 letech, ale ona to vrací v množství a v mohutnosti koruny.Po 80 letech je z ní skutečně obrovský strom, který vyžaduje hodně... celý příspěvek >
vienska nebo boscova, 7.5.2008
Dobrý den.Prosím autora tohoto tématu o informaci ke zmíněným starým hrušním jež rostou v jeho okolí.Děkuji Vám za čas, který mi tímto věnujete.Můžete tak učinit na mé emailové adrese: janosvaclav@seznam.cz    Pozdravuje Václav Janoš.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika