Příspěvky uživatele - 207.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajče - plíseň startuje, 27.6.2009
Ani mi nemluvte, zítra mi končí 21dní ochr.lhůta postřiku. 5rostlinek už vzalo za své a a keříčková už nemám vůbec:(snad aspoň něco vypěstuju. Šumpersko
Záchrana / obnova starých růží, 22.6.2009
Dobrý den, koukám, že nikdo nenapsal, tak písnu já. Na internetu je toho hodně, jen se musí trošku pohledat. Jestli chcete poradit, písněte mi mailík a já se vám ozvu.)
Klematis - rezaví listy a vadne, 21.6.2009 Obsahuje fotku
Klematis je umístěný v zasklené lodžii v samozavlažovacím truhíku. Zasazený byl na jaře. Má kvést 2 x ročně-na jaře krásne kvetl a rostl. Teď se růst zastavil, vadne a konce listů rezaví.
Zežloutnutí listů, 19.6.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, moc prosím o radu. Na broskvi Red Haven mi už asi měsíc žloutnou a opadávají listy. Není to zatím žádná katastrofa ale počet žlutých listů se zvyšuje. Poradí mi prosím někdo, co jí chybí? Některé listy žloutnou celé naráz, některé z půlky... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika