Příspěvky uživatele - 216.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Balkonová keříčková rajčata - odstraňování listů, 26.6.2012
Dva upřesňující dotazy - když listy stříháte, jak můžete vědět, že to nemá vliv na úrodu? Vždyť nemáte s čím porovnávat. A za druhé - říká vám něco slovo ironie, nadsázka, případně mrkající smajlík?  A rajče fakt není strom.
Co je to prosím přesně zarostlinku?, 24.6.2012
Tipla bych si bidens, mně se takhle samovolně vysemeňuje už několik let.
Je to K.O?, 23.6.2012
Jestli myslíte postřiky na bázi glyfosfátů, tak účinkují naředěné hodně dlouho, dokonce i ponechané venku a přemrzlé. Osobně vyzkoušeno s rok zapomenutou nádobou s naředěným roundupem.
Jahody - odnože, 21.6.2012
Ale nevytrhávat, ustřihnout.
Mám něco s paprikami?, 19.6.2012
No, asi měl, ale mně funguje připravený roztok klidně i půl roku. Tazatel to může vyzkoušet, když budou druhý den mšice ještě živé, musí rozmíchat mospilan čerstvý.
Vydatné deště, 13.6.2012
Ridomil, Ortiva - OL 3 dny.
Zlomené rajče v půlce, 5.6.2012
Ovšem je třeba dát k rajčeti tyčku do výšky, do které doroste, případně do které ho necháme dorůst. Takhle by se zlomilo časem stejně, vítr nevítr. Je tady spousta fotografií tyčkových rajčat i s tyčkami, na záhonech i v nádobách, proč si je tazatel,... celý příspěvek >
Mráz na víkend, 30.5.2012
Taky už toho bohužel dost pamatuji, a výkyvy počasí jistě bývaly, jenže posledních pár let mi přijde, že jsou JEN výkyvy. Ráda pracuju na zahradě, ale pomalu mě to přestává bavit, přece jen bych ráda viděla i výsledek v podobě úrody a ne zmrzlé,... celý příspěvek >
Místnosti plné much - co s tím?, 20.5.2012
Ano, souhlasím, dokud jsem neměla utěsněná okna, schovávaly se jich kvanta mezi futry a rámem oken. Člověk by nevěřil, že se tam vlbec vejdou, natož v takovém množství. Takže co nechat v inkriminovaném období otevřené to okno? POkud není tak velké,... celý příspěvek >
Namrzlá rajčata, 18.5.2012
Těžko vám někdo poradí, když nevidí, jak moc jsou zasažená. Fotky by nebyla?
Wuxal Kalcium, 18.5.2012
Jelikož se neozval nikdo zkušenější, opíšu vám, co mám na svém čtvrtlitrovém balení Wuxal Sus Kalcium: Jabloně - u náchylných odrůd 60 ml na 10 l vody, méně náchylné a hrušně 30 až 40 ml na 10 l vody. Velmi důležité je poslední ošetření cca 14... celý příspěvek >
Kohout hedvábničky, 17.5.2012
Taky mám hedvábníka u nosných hybridů a bez problému. Problému bych se ovšem obávala u slepičky, je výrazně menší než hybridy a ty ji můžou klovat. Každopádně by měly být aspoň dvě.
Cim znicit travu v zahone zeleniny?, 7.5.2012
Myslím, že by se k tomu hodil nástroj, nazývaný plecí oko nebo holandská škrabka, podstatnou část malinkých rostlinek byste seškrábla. Já ho mám a dobře se s tím likviduje právě malý plevel, nejlepší výsledky jsou při suchém, slunečném počasí.
Zasychání sladkých višní, 7.5.2012
Přesně tak.Vzhledem k tomu, že letos je na postřik už asi pozdě (leda byste bydlel na horách), pokuste se prozatím pečlivě odstranit všechny napadené větvičky.
Králíci - očkování, 1.5.2012
Proti kokcidióze se očkovat samozřejmě nedá, je to parazitární onemocnění. Králičí mor a myxomatóza se očkuje jen jednou za půl roku, nejnižší věk králíčete je 6 týdnů. Cena je cca 15 - 20,-. Kč á králík.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika