Příspěvky uživatele - 83.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Červnová, 24.2.2016
Dobrý den, mohl bych Vás poprosit o pár roubů hrušky "Červnové". Děkuji. Mira
Melounoviště 2015, 13.9.2015
Utrhlý meloun už nedozraje, bude dobré ho nechat na rostlině co to pujde. Od odkvětu roste a zraje cca 35-60 dnů podle odrůdy. Při chladnějším počasí to je i více.
Co vydrzi zimovani v uplne tme?, 27.6.2015
Já zimuju ve sklepě čajovník a vše je ok. Jediné na co musím dát pozor jsou květy, které opadávají na listy, a ty ve vysoké vlhkosti zahnívají a tím poškozují listy. Dříve jsem se snažil čajovník přes zimu uchovat na světle ale při teplotě nějakých... celý příspěvek >
Redlove, 31.5.2015
Sadil jsem ji na podzim. Drahá jak čert a na jaře mi ji sežral hryzec, takže radost. Ovšem odebral jsem alespoň rouby, a tak teď mám tři. Jen si na úrodu počkám trochu déle.
Ořešák Mars bez jehnědů, 25.5.2015
U ořešáku se prvně objeví většinou oříšky - tedy samičí květy. Jehnědy až v dalších letech.
Přežila bluma nebo ne?, 24.4.2015
Já nové stromky, které sázím na podzim, střihám až na jaře po dostatečném narašení.
Ranní mrazíky kolem 20.4.2015, 19.4.2015
Tak tady na luhačovsku to kleslo na -3,7°C. Meruňka v květu, ovšem ta to snad ustojí - ta snese dost. Nejhůře dopadla tradičně třešeň, ta je z větší části zmrzlá, ale u ní,  jako nejnáchylnější z ovocných dřevin, jsem to čekal.
Oskeruše - zkušenosti s pěstováním, 20.3.2015
A ještě bych doplnil, že terminál bych nechal růst dál a nestříhal, ony vyraší letos i ty boční pupeny a korunku si stromek vytvoří sám. Vy tomu můžete pomoci tím, že můžete vyštipovat výhony, které se nebudou hodit.
Oskeruše - zkušenosti s pěstováním, 20.3.2015
Tak záleží v jaké výšce chcete, aby se korunka vytvořila. U oskeruše se většinou nechává vysokokmen. Já jsem každoročně vyštipoval všechny boční výhony, dokud jsem nedosáhl požadované výšky kmene. Další rok jsem již vyštípl jen omlády, které vyrašily... celý příspěvek >
Melounoviště 2015, 13.3.2015
já jsem asi z patnácti plodů odrůdy Primaorange neochutnal ani jeden, protože všechny spolehlivě popraskaly, ještě před správným dozráním.
Fialové brambory, 13.3.2015
Já je objednávám přes internet, jinak bychje taky nikde blízko nekoupil.
Fialové brambory, 11.3.2015
Nevím jak ostatní odrůdy, ale odrůda Valfi je chuťově výborná,  zvláště pak na bramborovou kaši (varný typ BC). Komu jsem ji podstrčil tak ji chválil. Barva po uvaření je taková mdle fialová.
Oskeruše - zkušenosti s pěstováním, 7.3.2015
Semenáč bude plodit určitě. Záleží na podmínkách pěstování. Uvádí se kolem osmého roku. Sehnat roubovanou rostlinu bude trochu problém. Nejjednodušší je si ji naroubovat doma. Tak jsem si jich několik namnožil. Objel jsem na kole staré stromy sebral... celý příspěvek >
Krupobitie, 10.2.2015
Tak ta řepka za to nemůže, ale je pravda, že pro vznik vodních kapek či sněhových krystalků je zapotřebí nějaký základ  - kondenzační jádro, jinak by se vyskytovalo jen mrholení. A to pyl rozhodně je.
Venkovní rajče do okrajových oblastí?, 6.2.2015
Vždy je něco za něco. Pokud nechcete rajčata stříkat vůbec, tak to je pak vždy sázka do loterie. Muselo by pak být léto jako např v roce 2003, tedy teplé a suché. To obehnání záhonku folií a mulčování, zlepší aspoň trochu mikroklima v nepříznivých... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika