Příspěvky uživatele - 174.53

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fotky dýní a vaše zkušenosti s pěstováním, 6.9.2015
My z ní děláme guláš, ale kandování s čokoládou zní skvěle!
Fotky dýní a vaše zkušenosti s pěstováním, 5.9.2015
To jsem ráda, že má někdo podobnou zkušenost. Většinou stačí 3 rostliny cuket pro celou rodinu, my máme letos 8 rostlin a občas i pochybí. Jaké pěstujete cukety? Mě se nejvíce osvědčili Black Beuauty a Striato di napoli. Ostatních více lákavých druhů... celý příspěvek >
Fotky dýní a vaše zkušenosti s pěstováním, 5.9.2015
Já mám s Blue Bubbard výborné zkušenosti, barvu mají stejnou jako na fotce, poslední plod jsme spotřebovali možná v dubnu, jedinou nevýhodou je velmi tuhá slupka, ale to je ve srovnání s všemi ostatními přednostmi úplná banalita. Letos se urodila jen... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 5.9.2015
Pane Vladimíre, díky za shrnutí. Já mám od Vás Sweet as Linda a je výtečné! Já jsem moc zklamaná z Green as zebra, začíná mi roznášet plíseň, plody rychle měknou a odchází, stejně jako minulý rok, to samé Citrina, ta je navíc i kyselá, ani jedno už... celý příspěvek >
Dýňoviště 2015 + 2016, 5.9.2015
Krása! Co je to za druh? 
Kdy sklízet dýně?, 2.9.2015
Máme na políčku zatím všechny dýně - plody v různých stádiích zralosti, některé jsou asi už úplně zralé. Je na závadu nechat všechny plody na poli až do prvních mrazíků? Je mi líto mezi rostliny šlapat, máme je trochu nahusto. S tím souvisí druhý... celý příspěvek >
Rajčata - kdy budete končit rajčatovou sezónu a jak?, 1.9.2015
Jak necháváte dojít lehce zbarvené plody? Můžu doma na parapetu na kartonu? Druhý dotaz: která rajčata má smysl brát domů ještě zelená, začne-li plísňová sezona a jak potom skladujete tyto zelenice? Díky!
Popraskaná rajčata, 19.8.2015
Po urputném suchu nastaly dny vytrvalého deště, velká část rajčat popraskala. Co s nedozrálými popraskanými rajčaty? Zpracováváte je, jak? Máte nějaký tip, co se praskání týče? Nejvíce zaplakaly Sweet as Linda.
Povidla v elektrickém zavařovacím hrnci?, 16.8.2015
Z 1kg hrušek by podle knihy mělo být asi 200g povidel.
Povidla v elektrickém zavařovacím hrnci?, 16.8.2015
My máme bez výpustného ventilu, tak to možná zkusím. Také mě napadlo předsušit si je v sušičce a pak pomlet na mlýnku. 
Povidla v elektrickém zavařovacím hrnci?, 15.8.2015
Prosím, nemáte někdo zkušenost s vařením hruškových povidel v elektrickém zavařovacím hrnci?
Jak odehnat veverky, 27.7.2015
A jak odehnat sýkorky / ptactvo, poradíte, prosím? Všechny ořechy máme nazoblé.
Hokkaido - uhnívání plodů, 23.7.2015
Jak dlouho Vám potom vydrží cukety? Nevím, možná dělám něco špatně, ale mě vydrží při jakémkoli skladování max. 6-8 týdnů.
Dýňové slavnosti Šebrov, 13.7.2015
Existuje nějaká keříčková dýně (vyjma cuket)? Vybledly mi popisky, teď u některých méně klasických tykví nevím, jestli je to dýně nebo cuketa. Díky!
Jak odstranit zápach z víček od okurek, 28.6.2015
Med vůni natáhne. Manžel je včelař, nikdy bych si nedovolila zavřít med trochu nasmrádlým víčkem ani pro nás, okamžitě je to cítit. 
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika