Příspěvky uživatele - 104.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 19.8.2011
Zdeňku Zdeňku, ty mi dáváš. Udělám to tedy jinak. Zrcadlo z ytongu obkládat šamotkama nebudu, ale jen ho natřu tím Rudomalem co mi zbyl. Pak jsem si říkal, že ty boční šamotky bych připevnil vždy dvěma šroubama. Co ty na to? nepopraská to? A ještě... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 19.8.2011
A ty s tím máš nalepené šamotové pláty? vydrží to žár a neopadá to zase?Nalepil jsem je znova Rudomalem a po prvním zatopení to zase opadalo, tak už nevím jak to vyřešit, přeci musí být na to nějaká rada
Pergoly, 13.8.2011
jaké máte rozměry krovů a kolik cm je od podzednice po konec střechy?? Zdá se mi, že kdyby na to napadlo hodně sněhu, tak aby se ten konec neprohl. Já chci dělat něco podobného, ale krovy chci dát 10x12 cm pro jistotu.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 4.8.2011
Tak to je špatný, chtěl jsem navíc na ty nalepené plátky na bokách pokládat grilovací rošt, takhle to budu muset udělat jinak.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 4.8.2011
a ty myslíš, že ten ytong vydrží žár z krboviště? Myslím, že se to začne časem drolit.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 4.8.2011
aha, tak to jo, já bych potřeboval vědět, čím ty šamotový pláty nalepit, aby držely.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 4.8.2011
a to je malta nebo lepidlo? S tím máš nalepený šamot v topeništi krbu?
Stavba udírny s grilem svépomocí, 4.8.2011 Obsahuje fotku
No, ale já už jsem udělal zrcadlo z ytongu a chtěl jsem to zakrýt právě šamotem, viz. fotky, tak co teď s tím? a co tohle lepidlo? Kamnářský tmel, lepidlo Rudomal 1100?
Stavba udírny s grilem svépomocí, 4.8.2011
Obložil jsem krboviště šamotovými pláty a nalepil jse flexibilním lepidlem na dlažbu. Někde jsem četl, že to stačí. Ale nestačilo, po dvou zatopeních, to opadalo. Čím to nalepit? Stačilo by to na cement, nebo to opadá taky?
Použití dřeva na uzení nebo grilování, 12.7.2011
NO a jak to vypadá s tím ořešákem, udil s tím už někdo, není problém?
Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 12.7.2011
Dnes voda 55 den, ale už to není vono, je už taková mléčná. Na dně bývá takový strašně jemný zákalek a když oddělávám plachtu, tak se mi to rozvíří a nejde to vysát. Tak v pátek vodu vypustím, bazén pořádně vyčístím a napustím novou.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 10.7.2011 Obsahuje fotku
také posílám fotečky, ještě zbývá krboviště obložit šamotem včetně udělání zrcadla, zvýšit komín krbu, postavit komínek k udírně, udělat topeniště do udírny, vyspárovat a očistit cihly, dvířka k udírně obložit odkládací místo a je hotovo,uff.
Dřevěná udírna - stavba svépomocí, 7.7.2011
To jste stavěl celé sám? Nezlobte se na mě, ale to je katastrofa, to bych na své zahradě nechtěl. Celý krb letí doleva a celé je to nehezké.
Hryzec, 6.7.2011
Tak hryzec zatím ve skleníku nebyl už asi 7 den, od této doby, co jsem mu do díru nalil vápno, tak to asi vzdal. Uvidíme.
Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 6.7.2011
Voda je dnes 49 den. Teplota vody je 21 °C. Opět jsem po týdnu vysál dno, dopustil vodu, co jsem vysál, nalil savo a koupačka jak vyšitá. Dál to už není třeba popisovat, když se člověk o vodu stará, tak myslím, že vydrží celou sezonu.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika