Příspěvky uživatele - 43.27

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Černy jeřab (Aronie), 8.8.2007
Je to zdravé, ale v podstatě nepoživatelné. Snad jako náhrada brusinek, nebo k obarvení kompotu. Ale myslím, že těch náhrad máme už z minulé éry dost. Např. dýně jako ananas.
Kuprikol, 7.8.2007
Ani ne, při důsledně provedeném postřiku a při dešti a v lehké, či kamenité půdě postřik stéká po stoncích dolů a i hlízy jsou často jen pod povrchem. Také to může být raná odrůda, kdy se sklízí nezralé hlízy. Jak se to rýmuje.
mšice na paprikách, 7.8.2007
Výborně působí MOSPILAN a má jen 7 dnů OL.
Kuprikol, 6.8.2007
Ochranné lhůty se průběžně mohou přehodnocovat. Záleží třeba na tom, jakou lhůtu požadoval a dostal výrobce před mnoha lety na konkrétní plodinu a jakou nyní. Jestli nepožádal o změnu, tak brambory mají 7 dní a okurky třeba neměly v indikaci plíseň... celý příspěvek >
Obaleč jablečný - červivost, 30.7.2007
Počátek letu motýlů je takové upozornění, ze to začíná. Velmi zhruba za několik dní /7-10/ vrcholí letová vlna a kladou vajíčka. Z nich se asi za cca 8-10 dnů líhnou housenky, které se během několika dnů zavrtávají do plodů a předtím se živí... celý příspěvek >
anti mech, 30.7.2007
Nově povolený je MOGETON
Jak chránit zahradu před hady? Prosím neberte to jako útok., 16.7.2007 Obsahuje fotku
Nesmí mít klid. Pořiďte si pejska nebo slepice. Zmije se démonizují, uštknutí je nepravděpodobné, pokud na ni nešlápnete apod. Dřív spíš uteče. Samotné uštknutí zdravého člověka ohrozí vzácně, spíš mu ublíží ten cirkus kolem.
Kuprikol, 16.7.2007
Okurka OL 3 dny, ostatní 7 dnů. Kuprikol, je velmi špatně smývatelný. Zelenina se musí mechanicky omýt ve vodě. Musíte číst návod, tam jsou i ochranné lhůty.
Puklice versus Nurele, 3.7.2007
Máte asi pravdu, ale prakticky používat tolik přípravků je málo možné. Olejové jsou mastné, organofosfáty páchnou a trefit se do stadia je taky složité. Nakonec Mospilan je hubič systémový a universální /v dobrém smyslu slova/.
Puklice versus Nurele, 3.7.2007
Dobrý den, já jsem hubil puklice na datlovníku /2,5m/ Mospilnem. Koncentrace dle návodu, ale hlavně jem to opakoval 3x po 10 dnech. Dal jsem jí ven /bylo to v zimě, ale nemrzlo/, pořádně postříkal a prolil kořeny, nechal okapat a dal domů. Je to... celý příspěvek >
Jak se jmenuje?, 28.6.2007
Světlice barvířská, i když to je jednoletka....
Třešeň Stella, 26.6.2007
No, já jsem včera protrhal ze dvou asi desetiletých Idaredů 2 košíky plodů a chystám se na lepoticu, protože tolik ještě neměla a hrozí, že se rozlomí. Broskev mám podepřenou a domácí/?/ švestka má taky až moc.
Třešeň Stella, 22.6.2007
Dobrý den, vloni jsem koupil třešeň Stellu. Vím pouze, že je samosprašná a pozdnější. Máte někdo více informací? Letos měla jednu třešni, dnes jsem ji "sklidil". Nebyla ještě vyzrálá, ale jinak hezká...
Zajímavá neznámá, 20.6.2007
Podeňka virginská
réva, 8.6.2007
Je to výpotek listu. Má to občas i venku, ale tam to vlivem počasí není tak patrné.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika